ΣΙΝΕ

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Τρίδυμες πανομοιότυπες αδερφές παντρεύτηκαν μαζί, ντυμένες, χτενισμένες ολόιδια [εικόνες]

Τριπλά τα είδαν οι καλεσμένοι σε ένα γάμο στη Βραζιλία όταν εμφανίστηκαν μπροστά τους τρεις νύφες, και μάλιστα πανομοιότυπες.


Οι τρίδυμες Rafaela, Rochele και Tagiane Bini μοιράζονται τα ίδια γενέθλια και αποφάσισαν να μοιραστούν και την ίδια ημερομηνία γάμου. Έτσι και οι τρεις παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο σε μία κοινή τελετή. Οι 29χρονες από το Passo Fundo της νότιας Βραζιλίας φόρεσαν ακόμα και το ίδιο φόρεμα, με μικρές διαφορές, ενώ έκαναν τα ίδια χτενίσματα και το ίδιο μακιγιάζ.
Η Rafaela με τον Rafael, η Tagiane με τον Eduardo και η Rochele με τον Gabriel
Όπως εξήγησαν μάλιστα οι ίδιες, αυτό συνέβη γιατί έχουν παρόμοια γούστα και αν και δοκίμασαν διαφορετικά στυλ, κατέληξαν και οι τρεις στο ίδιο. «Δεν αξίζει καν να δοκιμάζουμε. Πάντα καταλήγουμε στα ίδια», τόνισε η μία από τις αδερφές.

Το διαφορετικό χρώμα στα μπουκέτα ήταν η μόνη ένδειξη που μπορούσε να βοηθήσει τους σίγουρα σαστισμένους φίλους και συγγενείς, αλλά και τους γαμπρούς, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την ανησυχία τους μήπως μπερδέψουν τις νύφες. Ο Rafael, ο σύζυγος πλέον της Rafaela, εξηγεί μάλιστα ότι πολλές φορές οι τρίδυμες αδερφές έχουν επιχειρήσει να τους μπερδέψουν με μεγάλη επιτυχία.

«Μία φορά βρισκόμασταν όλοι στην κουζίνα και φτιάχναμε το δείπνο. Η Rochele η κοπέλα του Gabriel, ήταν στον νεροχύτη, ενώ η Rafaela στον φούρνο. Συζητούσαμε και κάποια στιγμή αυτές άλλαξαν θέσεις. Τότε εγώ πήγα να την αγκαλιάσω μέχρι που αναφώνησα «ουπς» όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για τη λάθος αδερφή».

Παρόλα αυτά τη μεγάλη μέρα ο ένας γαμπρός ήταν σίγουρος ότι θα αναγνώριζε την κοπέλα του μόλις αυτή έμπαινε στην εκκλησία. «Ναι, ήξερα ποια ήταν η δική μου στα σίγουρα. Το κατάλαβα μόλις μπήκε στην εκκλησία, ήταν η πιο όμορφη», λέει ο Eduardo, ο σύζυγος της Tagiane.

Η ιδέα πάντως για έναν τριπλό γάμο ήρθε από τους γονείς των κοριτσιών. Ο Pedro και η Salete είχαν ήδη μία κόρη πριν αποκτήσουν τα τρίδυμα και όταν πήραν την απόφαση να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, η είδηση ότι περιμένουν τρίδυμα έπεσε σαν κεραυνός. Σύμφωνα με τα κορίτσια μάλιστα, η μητέρα τους λιποθύμησε μόλις έμαθε τα νέα.

Το μόνο δίλημμα του είχαν να αντιμετωπίσουν πάντως κατά τη διάρκεια του γάμου, ήταν πως θα συνόδευε τα κορίτσια ο πατέρας τους. Κι αυτό όμως λύθηκε μια και τα στασίδια του ναού απομακρύνθηκαν ώστε να χωρέσουν και οι τρεις αδερφές, ενώ ο πατέρας τις οδήγησε όλες μαζί μέχρι τα μισά του διαδρόμου και από εκεί τις έπαιρνε μία – μία για να τις οδηγήσει στους μέλλοντες συζύγους τους.


Η Rafaela, η Rochele και η Tagiane Bini έχουν κοινό γούστο και για αυτό φόρεσαν και το ίδιο νυφικό με μικρές παραλλαγές

Daily Mail
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: