ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Μπαίνει σε μοναστήρι γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Το μυαλό της βρίσκεται στην όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision. Όμως πάντα έχει χρόνο για να δει τη γυναίκα που...
της στάθηκε πολύ στη ζωή της. 
Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου μπαίνει σε μοναστήρι για να ηρεμήσει αλλά και για να πάρει δύναμη για τη συνέχεια.

Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι πιστεύει πολύ στον Θεό και η πίστη της αυτή την έχει βοηθήσει σε όλες τις δύσκολες στιγμές της. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει η δασκάλα της στο Κατηχητικό, η οποία στέκεται συνέχεια στο πλευρό της και πάντα η τραγουδίστρια από την Κύπρο την εμπιστεύεται και ζητάει την ευχή της πριν από τις μεγάλες αποφάσεις της.

Η Μαρία-Έλενα όποτε βρίσκει την ευκαιρία από τις εμφανίσεις της μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο αλλά και το συνεχές τρέξιμο λόγω Eurovision “πετάει” για την Κύπρο προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα τρία της παιδιά, στους τρεις γιους της, που την περιμένουν πώς και πώς. Εκτός όμως από τις οικογενειακές στιγμές που της λείπουν ειδικά τώρα πάρα πολύ, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μπει σε μοναστήρι και να σκεφτεί ήρεμα τις επόμενες κινήσεις της. Σε αυτό το μοναστήρι βρίσκεται η αδελφή Θεοφίλη, η δασκάλα της από το Κατηχητικό, στην οποία η Μαρία-Έλενα έχει μεγάλη αδυναμία και πάντα τη συμβουλεύεται. Είναι από τους ανθρώπους που ξέρει να την ηρεμεί και δίπλα της γεμίζει τις μπαταρίες της ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μιλάνε με τις ώρες και η τραγουδίστρια μετά τις συζητήσεις τους δείχνει έτοιμη να ανταποκριθεί με επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά της. Και φυσικά η Eurovision είναι μία από αυτές.

athensmagazine.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: