ΣΙΝΕ

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Γκολάρα του Παναγιώτη Θεοχαράκη στη Πυλαία, «σοκ» με Νικολόπουλο η Επανωμή

Σπουδαίο διπλό μέσα στην Πυλαία, με 0-2 επί της ΑΕ Πυλαίας, πήρε η Αναγέννηση Επανωμής, παραμένοντας στο «κόλπο» της 2ης θέσης.


Το γεγονός που έκλεψε την παράσταση ήταν η… φωτοβολίδα του Παναγιώτη Θεοχαράκη της Επανωμής, στο 80ο λεπτό. Ο έμπειρος αμυντικός της Επανωμής, μετά από ένα διώξιμο των γηπεδούχων, από τα 40 μέτρα εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στο παράθυρο της εστίας των γηπεδούχων. Το πρώτο γκολ της Επανωμής επιτεύχθηκε στο 45ο λεπτό με τον Νταντάμη.

Το κακά μαντάτα όμως για την ομάδα του Νεράτζη Θεοχαράκη, είχαν έρθει λίγο νωρίτερα με τον τραυματισμό του Χάρη Νικολόπουλο, ο οποίος ένιωσε έναν δυνατό πόνο στο γόνατο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 20΄. Νεότερα για την σοβαρότητα της κατάστασης του θα υπάρχουν την Δευτέρα όπου ο νεαρός μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πλέον, οι Επανωμίτες κοιτάνε το επόμενο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι, με την πρωταθλήτρια Νίκη Μεσημερίου, σε ένα ματς βέβαια όπου οι Μεσημεριώτες θα είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο όπως ακριβώς και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.


Η σύνθεση της Αναγέννησης Επανωμής: Ρήγας, Θεοχαράκης, Τζαβάρας, Τέλλος, Ντέντας, Νταντάμης, Νικολόπουλος (30΄Νεστορόπουλος), Σαρακατσάνος (80′ Σφυρής Χ.), Γιουκούδης, Τοπτσίδης (70΄Λέλεκας), Κόγιας



epsm24.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: