ΣΙΝΕ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Φοβερό! Δείτε τι πρωτοποριακό κάνει αυτό το περίπτερο στο κέντρο της Κοζάνης!

Ξέμεινες από τσιγάρα, ή θες να διαβάσεις την εφημερίδα σου και δε θες να βγεις από το σπίτι σου γιατί είσαι κουρασμένος;...
Το περίπτερο των αδελφών Καγιόγλου, που βρίσκεται στη στάση του Μπέμπτη στη Κοζάνη, φροντίζει για όλα αυτά και όχι μόνο, καθώς από την Τετάρτη 15 Απριλίου ξεκίνησε «επίσημα» πλέον το νέο τμήμα: delivery του περιπτέρου.
 Το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να απολαύσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από όπου και αν βρίσκεται όλη τη διάρκειά του 24ωρου, με ένα τηλεφώνημα στο 2461300228. Όλα αυτά, όπως δήλωσε στο Kozan.gr, ο ένας εκτός δυο ιδιοκτητών του περιπτέρου, Λουκάς Καγιόγλου, χρεώνονται +0,80Ε (αστική χρέωση) και εκτός πόλης βάση χιλιομετρικής απόστασης, ενώ να σημειώσουμε πως το «εντός πόλης», ισχύει και για το ΤΕΙ Κοζάνης. Για την πόλη της Κοζάνης είναι η πρώτη φορά που ένα περίπτερο αναλαμβάνει να κάνει αυτή την υπηρέτηση στους πελάτες του και μάλιστα σε 24ωρη βάση.

Σε ότι αφορά την ανταπόκριση του κόσμου, ο κ. Καγιόγλου είπε πως: «Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη να βγάλουμε ασφαλές συμπεράσματα στις πρώτες δυο μέρες που λειτουργούμε το delivery, η ανταπόκριση του κόσμου, είναι αρκετά ικανοποιητική. Για τον κόσμο είναι μια ευκολία, τον εξυπηρετεί, αφού δε θα καταναλώσει καύσιμα, ώστε να έρθει στο περίπτερο. Οτιδήποτε θέλει ο πελάτης εμείς αναλαμβάνουμε να το πάμε στο σπίτι του. Ακόμη και μια μαστίχα…», είπε χαρακτηριστικά. Η ιδέα αυτή «γεννήθηκε» ανέφερε ο κ. Καγιόγλου από προσωπικές εμπειρίες. «Σαν φανατικός καπνιστής που ήμουν, έμενα το βράδυ από τσιγάρα, ή αναπτήρα και σε κάποιες περιπτώσεις έτρωγα και τα σίδερα… Κάτι αντίστοιχο δε θέλω να πάθουν οι πελάτες μου. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν «γεννήθηκε» αυτό το εγχείρημα με το delivery».

Θανάσης Τέγος

kozan.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: