ΣΙΝΕ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Και διαζύγιο μέσω Facebook!!!

Μέχρι στιγμής το Facebook μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επικοινωνείτε με φίλους και συγγενείς, να ανεβάζετε φωτογραφίες, video, status updates, ακόμη και...
να στείλετε χρήματα μέσω του Facebook Messenger. Πλέον όμως έχει νέα χρήση.

Δικαστήριο στις ΗΠΑ αποφάνθηκε ότι μια 26χρονη μπορεί να χρησιμοποιήσει το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο γι να στείλει την αίτηση διαζυγίου στον σύζυγό της. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάποιος γενικός κανόνας που ξεκίνησε να εφαρμόζεται, αλλά πρόκειται για ειδική περίπτωση λόγω του ότι ο σύζυγος δεν έχει σταθερή διεύθυνση και αρνείται να παραλάβει τα έγγραφα αυτοπροσώπως. Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση από το 2009 και η σύζυγος προσπαθεί να έρθει σε επαφή από το 2011.

Ο δικαστής αποφάσισε ότι η νεαρή μπορεί να στείλει μέσω του Facebook τα έγγραφα μια φορά την εβδομάδα για 3 συνεχόμενες εβδομάδες ή μέχρι να επισημανθεί ότι διαβάστηκε το μήνυμα.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που δικαστήριο επιτρέπει κάτι τέτοιο, αλλά όπως φαίνεται η γραφειοκρατία ξεκινά να εκσυγχρονίζεται με νέα μέσα όπως το Facebook, όταν δεν υπάρχει άλλη λύση.

πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: