ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

H καλύτερη δουλειά στον κόσμο!!!

O Gaio Rodrigues Rego δεν είναι ένας συνηθισμένος εργαζόμενος. 
Ζει σε έναν παράδεισο, δεν συναντά κίνηση για να πάει στη δουλειά του, δεν έχει...
άγχος, ούτε βλέπει ενοχλητικούς ανθρώπους. Τι κι αν δεν έχει κανέναν να μιλήσει; 
Είναι ένας σύγχρονος Ροβινσώνας Κρούσος και κατά τη γνώμη του έχει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, καθώς διατελεί επιστάτης σε ερημονήσι. Ας δούμε όμως την ιστορία του… 

Ο 62χρονος άφησε την αγχωτική δουλειά του πριν από 32 χρόνια και αποφάσισε να ζήσει στα νησιά Ilha dos Gatos, ένα συμπλεγμα τρία μίλια από την ακτή της νοτιοανατολικής Βραζιλίας. 

Πήγε αρχικά εκεί με την οικογένειά του, αλλά η σύζυγος και τα τρία του παιδιά δεν μπορούσαν να συνηθίσουν σε αυτήν τη ζωή. Έτσι έμεινε πίσω και ζει το όνειρό του.

Όλη μέρα ψαρεύει και χαλαρώνει στη θάλασσα, ενώ σπάνια γνωρίζει ώρα και ημερομηνία. Τρέφεται με τα ψάρια και τα οστρακοειδή που πιάνει, με φρούτα και άγρια χόρτα που βρίσκει εδώ, ενώ κάποιες φορές τα πλοιάρια που έρχονται στο νησί για λίγες ώρες του αφήνουν μερικές προμήθειες. 

Στο νησί δεν υπάρχουν ζώα με μόνη εξαίρεση έναν σκύλο που του κάνει παρέα. Ο ίδιος δεν παίρνει χρήματα γι’ αυτό που κάνει αλλά δεν αλλάζει με τίποτα τη δουλειά του. «Μου προκαλεί άγχος και μόνο η σκέψη να φύγω από αυτό το μέρος έστω και για μία ημέρα.

Οι περισσότεροι περνούν τη ζωή τους αναζητώντας την ευτυχία και δεν την βρίσκουν ποτέ. Εγώ ξέρω ότι βρήκα τη δική μου γιατί για τα τελευταία 32 χρόνια δεν ευχόμουν τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Ο χρόνος περνά και δεν το παρατηρώ καν», αναφέρει στην Daily Mail. Η οικογένειά του τον επισκέπτεται κατά διαστήματα, ενώ η μοναδική επικοινωνία που έχει με τον έξω κόσμο είναι ένα παλιό κινητό τηλέφωνο και ένα ραδιόφωνο.









nocomments.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: