ΣΙΝΕ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

O πιο ευτυχισμένος λαός στον πλανήτη δεν κάνει σεξ!!!

Σε ποια χώρα προσφέρονται «πακέτα διακοπών με προσφορές ωορρηξίας» - Δείτε το βίντεο...

Δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, δεν έχουν ιδιαίτερα άγχη και απολαμβάνουν την ευτυχία τους.

Έτσι τουλάχιστον απέδειξε πρόσφατη έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με την οποία οι Δανοί αποδεικνύονται οι πιο ευτυχείς αυτού του πλανήτη.

Η εν λόγω πρωτιά βέβαια αποδεικνύει πως η ευτυχία δεν συναρτάται απαραίτητα από το σεξ... αφού οι συγκεκριμένοι πρωταθλητές ευτυχίας κατά βάση απέχουν από το προσφιλές σπορ... Μάλιστα η αποχή είναι τέτοια, όπως επισημαίνει η έρευνα, όπου η υπογεννητικότητα αρχίζει να αποτελεί πρόβλημα για τη χώρα με τους υπεύθυνους να αναζητούν λύσεις για την αντιμετώπισή του.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον βέβαια στα αποτελέσματα της έρευνας αποτέλεσε ένα άλλο δεδομένο που προέκυψε από τις στατιστικές, σύμφωνα με το οποίο οι Δανοί κάνουν περισσότερο σεξ όταν πάνε διακοπές σε ποσοστό που λίγο απέχει από το 50%... Αυτά τα στατιστικά αποτελέσματα στάθηκαν αφορμή και έμπνευση για ορισμένα τουριστικά γραφεία, τα οποία δημιουργήσουν τα «πακέτα διακοπών ωορρηξίας».

«Κάντο για την Δανία» είναι η ονομασία της διαφημιστικής καμπάνιας προς τους δυνητικούς ταξιδιώτες για αναπαραγωγή η οποία δημιουργήθηκε από την ταξιδιωτική εταιρεία Spies. Στο βίντεο μια πανέμορφη γυναίκα από τη Δανία, η Έμμα, πηγαίνει στο Παρίσι διακοπές με τον σύντροφο της. Μάλιστα έχουν κλείσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, στο ίδιο δωμάτιο, που πριν 30 χρόνια οι γονείς της Έμμας, την συνέλαβαν. Αφού διευκρινιστεί πως ένα στα δέκα παιδιά έχουν συλληφθεί, κατά τη διάρκεια των διακοπών ο εκφωνητής προτρέπει τα ζευγάρια να πάνε διακοπές, να κάνουν σεξ και να βοηθήσουν τη Δανία να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα.

Όπως χαρακτηριστικά αποσαφηνίζεται άλλωστε κατά την ερώτηση «Μπορεί το σεξ να φτιάξει το μέλλον των Δανών», εφόσον έχει αποδειχτεί πως το 46% του πληθυσμού κάνει σεξ στα ταξίδια, το να πάτε διακοπές δεν είναι μόνο μια επιλογή χαλάρωσης, αλλά και μια πράξη πατριωτισμού.

Το ευφάνταστο γραφείο δεν σταμάτησε εκεί. Προχώρησε την προσφορά εκτός από τις εκπτώσεις ωορρηξίας και σε οικονομική υποστήριξη σε περίπτωση που το ευτυχές γεγονός συμβεί. Αν δηλαδή το ζεύγος συλλάβει, προσφέρει για τρία χρόνια δωρεάν πάνες καθώς και ένα δωρεάν ταξίδι, για όλη φυσικά την οικογένεια...

newsbeast
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: