ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ασταμάτητος στα play out της Β΄ Εθνικής ο Πήγασος Χαϊδαρίου, παρέμεινε στη Β΄ Εθνική Κατηγορία

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τα play out παραμονής στη Β΄ Εθνική Κατηγορία βόλλεϊ Γυναικών η ομάδα του Πήγασου Χαϊδαρίου.
Οι αθλήτριες της κ. Γεωργοπούλου φορμαρίστηκαν την πιο κατάλλληλη στιγμή, έχουν πετύχει δύο νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια και ο Πήγασος κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία.


Τα δύο πρώτα παιχνίδια των «πορτοκαλί» ήταν:
Πήγασος-Μοσχάτο:3-1
Με μια σημαντική νίκη με 3-1 επί του Μοσχάτου ξεκίνησαν τα play out για τον Πήγασο, που έπαιξε καλό βόλεϊ, είχε σοβαρότητα και πάθος για τη νίκη. Τα δυο πρώτα σετ κατέληξαν στον Πήγασο με 25-22 και 25-16, όμως το Μοσχάτο απάντησε στο 3ο σετ, το οποίο και κατέκτησε με 25-23. Στο 4ο σετ όμως, οι «πορτοκαλί» αθλήτριες συνήλθαν, ήταν πολύ καλύτερες και επικράτησαν άνετα με 25-16.

ΠΗΓΑΣΟΣ (ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ): ΡΕΝΤΟΥΜΗ, ΚΑΣΣΟΥ, ΠΙΝΤΖΟΥ,ΤΖΙΟΡΙΔΗ, ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗ, ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ, ΒΛΑΧΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ , ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΝΤΙΓΚΟΥ

Πήγασος-Ίρις-3-1
Και μαθηματικά εξασφάλισε την παραμονή στη Β΄ Εθνική ο Πήγασος μετά την νίκη με 3-1 σετ επί της ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, όμως η αποφασιστικότητα των αθλητριών της κ. Γεωργοπούλου έκρινε την αναμέτρηση και την παραμονή στην κατηγορία. Ο Πήγασος κατέκτησε το 1ο σετ με 25-15, όμως οι φιλοξενούμενες απάντησαν στο 2ο σετ με 22-25, για να γίνει το 1-1. Η ανωτερότητα όμως των «πορτοκαλί» ήταν ξεκάθαρη στη συνέχεια. Με 25-22 και 25-20 κατέκτησαν τα δυο επόμενα σετ και μέσα σε πανηγυρισμούς εξασφαλίστηκε η παραμονή στην κατηγορία, που ήταν και ο μεγάλος φετινός στόχος

ΠΗΓΑΣΟΣ (ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ): ΡΕΝΤΟΥΜΗ, ΚΑΣΣΟΥ, ΠΙΝΤΖΟΥ, ΤΖΙΟΡΙΔΗ, ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗ,ΜΙΧΕΛΑΚΟΥ, ΒΛΑΧΟΥ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΦΙΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΝΤΙΓΚΟΥ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ 28
ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ 20
ΑΟΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟ 13
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 11


247press.com.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: