ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Το διασημότερο Swinger Club της Ευρώπης θα γιορτάσει στην ΕΛΛΑΔΑ τα 15 χρόνια λειτουργίας του!

Η Κρήτη επελέγη από το SDC, ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία, για να...
γιορταστούν τα 15 χρόνια λειτουργίας του!

Οι Eυρωπαίοι φανατικοί της ανταλλαγής συντρόφων μάλιστα έχουν ήδη εξαντλήσει τις συμμετοχής, καθώς η εκδρομή είναι sold out!

Οι swingers θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Κρήτη για να περάσουν, στη Σταλίδα, μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και να… απολαύσουν τις δικές τους ηδονές, με πρώτιστο την ανταλλαγή συντρόφων στην οποία ομνύουν και επενδύουν πολύ χρήμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδρομή είχε πολλαπλάσια ζήτηση από τις κλίνες που μπορούσε να διαθέσει το ξενοδοχείο στην Κρήτη, κι ας στοίχιζε περίπου 1000 ευρώ το άτομο!

«Πρόκειται για τουρίστες υψηλού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη, την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα» έχει πει ο ξενοδόχος που έκλεισε το «χρυσό συμβόλαιο». Και φυσικά οι πελάτες έχουν ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαμορφώσεις αιθουσών, glory holes, ακόμη και τα στρώματα πρέπει να είναι έτοιμα πχ στη ντισκοτέκ…

Για την εχεμύθεια δεν συζητάμε. Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι αυτό το λόγο το συγκεκριμένο κλαμπ θα φέρει μαζί του… 40 άτομα τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση!

cretalive
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: