ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ξεχάστε τις ντροπές! Αυτά είναι τα πιο αμήχανα πράγματα που μπορεί να συμβούν στο σεξ! Tags

Μπορεί σε γενικές γραμμές να μην μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο από το σεξ (εντάξει ίσως τις μπύρες και την μπάλα), αλλά όσο τέλειο και να είναι...
αυτό δεν παύει να κρύβει και κάποιες στιγμές γεμάτες αμηχανία!

Διαβάστε εδώ μερικές από αυτές!

Η πρωινή ανάσα
Πρωινό σεξ ...ναι! Πρωινή αναπνοή όχι! Πλύνε τα δόντια σου πριν την πρώτη κατάσταση της ημερας αλλιώς θα την δεις να μην θέλει να έρθετε με τίποτα πρόσωπο με πρόσωπο.

Η κράμπα στο πόδι
Είναι υπέροχο να ανακαλύπτεις νέες στάσεις, καθόλου τέλειο όμως όταν πάνε στις ασκήσεις επίδειξης που κάνεις ξαφνικά παθαίνεις κράμπα. Ξέρεις κατά βάθος πια είναι η λύση... Γυμνάσου!

Το πρόσωπο του οργασμού
Γενικά δεν σου είπαμε να περιοριστείς όταν κοντεύεις να τελειώσεις, αλλά και εκείνη δεν θα θέλει να σε βλέπει να παίρνεις ύφος σαν να έχεις μόλις πάθει εγκεφαλικό τη στιγμή της κορύφωσης!

Η στάση 69
Είναι μια πραγματικά εκπληκτική ιδέα στη θεωρία, στην πράξη, όμως, μπορεί να είναι μια άβολη στάση ειδικά αν υπάρχει διαφορά ύψους μεταξύ των εραστών.

Η μάχη του σουτιέν
Μην μας πεις ότι πιστεύεις ότι όλοι οι άντρες έμαθαν πώς να ξεκουμπώνουν ένα σουτιέν με το ένα χέρι και σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα; Λάθος. Εντάξει ίσως εσύ ξέρεις, αλλά άλλοι προσπαθούν τόσο πολύ που τελικά σπαταλάνε πιο πολύ ώρα σε αυτό παρά στην πράξη μόλις βγει αυτό!

Ιδρώτας
Απόλυτα φυσιολογική κατάσταση η εφίδρωση κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά μερικές φορές είναι υπερβολικά πολύς! Ικανόw να σε ξενερώσει μάλιστα.
manslife.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: