ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Πέντε τραυματίες στο Καυταντζόγλειο!!! - Επίθεση στο συνεργείο του ΟΤΕ TV

Άγνωστοι επιτέθηκαν στο συνεργείο του ΟΤΕ TV, που βρισκόταν στο γήπεδο για να κάνει τις τελικές ρυθμίσεις για την κάλυψη του αγώνα,...
Ηρακλής-ΑΕΛ, για την 26η αγωνιστική της Football League και ακολούθησε συμπλοκή.

Πέντε άνθρωποι που εργάζονταν μέσα στο βαν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ στο γήπεδο έκαναν την εμφάνιση τους αστυνομικές δυνάμεις. Το βαν αποχώρησε και το κρίσιμο σημαντικό ματς δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Την επίθεση καταδίκασε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας, με ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη και απεχθή επίθεση ομάδας ατόμων, χωρίς διακριτικά, σε Τεχνικούς – μέλη του Σωματείου μας, που εργαζόντουσαν για την μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρακλή – ΑΕΛ.

Αποτέλεσμα της απροκάλυπτης αυτής επίθεσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός πέντε συναδέλφων μας, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, όπου ο ένας εξ αυτών παρέμεινε για νοσηλεία.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως από εδώ και πέρα, δεν θα ανεχθούμε τέτοιες απροκάλυπτες επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων στις τηλεοπτικές μεταδόσεις και θα πάρουμε τα ανάλογα μέτρα, με τα οποία θα διασφαλίζουμε σε κάθε περίπτωση την σωματική ακεραιότητα των μελών μας».

Κοντονής: Στόχος να εξαλείψουμε τα αίτια
«Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζόμενους, τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση, ενώ προετοίμαζαν την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή - ΑΕΛ», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και προσθέτει:

«Η Κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον Έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ελπίζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμα και αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου».

sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: