ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Εμφύλιος στο «The Voice»: Έπαιξαν μπουνιές Βανδή – Ασλανίδου!

Μήπως τελικά δεν είναι όλα μέλι γάλα στο σόου, όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν;

Και ξαφνικά…
εμφύλιος στο «The Voice»! Μπορεί οι τέσσερις coaches να δείχνουν ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους, όμως είναι αυτή η αλήθεια; Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα Ασλανίδου δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. Τα χαμόγελά τους σβήνουν μαζί με τα φώτα του πλατό και τότε βγαίνουν τα μαχαίρια.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η αιτία της κόντρας τους είναι μίια παίκτρια, η Πατρίτσια Άμπραχαμς, η οποία βρέθηκε από την ομάδα της Δέσποινας σε αυτή της Μελίνας. Η Βανδή, όπως ισχυρίζονται δημοσιεύματα, έγινε έξαλλη με την Πατρίτσια γιατί στη διαδικασία των battles, σύμφωνα με την τραγουδίστρια, προσπάθησε να “καπελώσει” με τη φωνή της τη συνάδελφό της με την οποία τραγούδησαν μαζί.

Η Βανδή έκρινε ότι αυτό ήταν αντιεπαγγελματικό και φανερά εκνευρισμένη έδειξε την πόρτα της εξόδου στην παίκτριά της. Όμως οι νέοι κανονισμοί, κατά τους οποίους στη διαδικασία των battles μπορεί ένας coach να πάρει μέχρι δύο παίκτες από αυτούς που θα «κόψουν» οι άλλοι, έφεραν τα πάνω κάτω. Η Μελίνα λοιπόν δεν έχασε την ευκαιρία και την πήρε στην ομάδα της, κάτι που η Δέσποινα δεν είδε με καθόλου καλό μάτι με αποτέλεσμα να της κόψει την καλημέρα.

Πάντως όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο σόου, υποστηρίζουν ότι ο πάγος ανάμεσα στις δύο coaches δεν είναι τωρινός. Υπάρχει από την αρχή της σεζόν και ανά διαστήματα είναι εμφανής και κατά τη διάρκεια του σόου. Βέβαια οι δύο τραγουδίστριες υποστηρίζουν ότι δεν ισχύει απολύτως τίποτα και όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους. Όμως παρά τις διαψεύσεις τους οι φήμες όλο και φουντώνουν.

Πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: