ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Παρασκευή 1/5

Ένα ταξίδι χιλιάδων μιλίων ξεκινάει με ένα βήμα.
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Καλό Μήνα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Όσο και να μη θέλεις να είσαι πολύ κοντά με κόσμο θα το φέρει έτσι η κατάσταση όπου θα λουλουδιάσεις σαν τον Μάη και εσύ και θα ξεχάσεις όλα όσα σε πληγώνουν και σε μπερδεύουν και με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου.
Ερωτικά: Τώρα θα μπλεχτείς και πάλι με τον Ζυγό και από εκεί που είχες πάρει αποφάσεις καθοριστικές, γιατί τα θέλγητρα είναι μεγάλα από την πλευρά του. Επειδή όμως αναμορφώνεις το περιβάλλον σου και δεν θέλεις και πολλά μπλεξίματα, θα σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις αν το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα η ημέρα είναι ιδανική να μιλήσεις για συνεργασίες και για πράγματα που θα ήθελες να γίνουν με άλλα άτομα. Μπορεί να μην το κάνεις, αλλά οι σκέψεις σου θα στραφούν προς τα εκεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι η επικοινωνία είναι ένα κομμάτι που στερείς, θα το δεις σήμερα και θα αλλάξεις, κάνοντας στροφή 180 μοιρών. Από εκεί που είσαι στις κλειστές σου θα βελτιώσεις όλων των ειδών τις σχέσεις σου και την επικοινωνία σου αλλά επιλεκτικά.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς θα είναι δύσκολο να αλλοιώσεις το περιεχόμενο μιας επικοινωνίας γιατί θα μιλήσεις με το πρόσωπο που είστε μαζί και θα σου εκθέσει άλλες σκέψεις και άλλα συναισθήματα. Διατήρησε όσο μπορείς την επαφή για να μην χάσεις το παιχνίδι κυρίως με τον Κριό ή τον Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν δεν μπορέσεις να δώσεις το στίγμα σου γιατί πιστεύεις ότι χάνεσαι μέσα στο πλήθος του κόσμου, θα προσπαθήσεις τουλάχιστον να βρεις ένα τρόπο για να διατηρήσεις την πατρότητα κάθε δικού σου θέματος, χωρίς να φοβάσαι ότι κάπως παραδίνεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Με τον Ερμή να μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις την επικοινωνία σου σε μια άλλη βάση και να θεωρήσεις ότι όλα πλέον θα αλλάξουν και θα γίνουν εύκολα γιατί θα βρεις πρόσφορο έδαφος.
Ερωτικά: Μπορεί να νιώθεις από εδώ και πέρα ότι βρίσκεις τον εαυτό σου και η σκέψη σου δεν θα έχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση ούτε θα είναι κρυφή ή μυστική. Θα είσαι περισσότερο αυτό που σου αρέσει και δεν θα έχεις τόσες αμφιβολίες ούτε για σένα, ούτε και για τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή πλέον θα αλλάξεις τελείως οπτική γωνία θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις πιο εύκολα τις ιδέες σου και να τις κάνεις πραγματικότητα. Αν είσαι στην φάση που ψάχνεις τι σπουδές θα κάνεις ή με ποιο τρόπο θα βελτιώσεις τις αποδόσεις σου θα αισθανθείς όμορφα και πολύ κοντά σε σένα με τις επιλογές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα σου δοθεί το έναυσμα να γίνεις όσο μπορείς διπλωμάτης και να ενταχθείς περισσότερο σε ένα κοινωνικό παιχνίδι που ίσως το θεωρείς πολύ ανάλαφρο και καθόλου αισθαντικό. Η αισθητική για σένα θα είναι πολύ σημαντική αφού θα εξερευνήσεις περισσότερο την εικόνα σου.
Ερωτικά: Όσο και να φοβάσαι ή να μην θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί σου φαίνεται πολύ επιφανειακό ή κόλπο δημοσίων σχέσεων, θα δοκιμάσεις να αλλάξεις με τον Ζυγό γιατί με τον τρόπο του σε πείθει να το κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να βοηθήσεις στον εξωραϊσμό μιας κατάστασης θα είναι ό, τι καλύτερο για να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Ακόμα και σήμερα θα σε απασχολήσει έντονα το ότι θέλεις να αναμορφώσεις τις σχέσεις σου και να τις κάνεις καλύτερες.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Θα βρεθείς με πολύ κόσμο που για σένα είναι απέραντη ευχαρίστηση γιατί ξεφεύγεις από τα ίδια και τα ίδια και κάνεις ευχάριστα πράγματα που δεν σε πιέζουν και πάνω από μπορείς να εκτινάξεις την δημοτικότητά σου και το κύρος σου πολύ ψηλά.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι σου αρέσει το ρομάντζο, στην θέα ενός λουλουδιού μπορεί να συγκινηθείς και να θέλεις να το στείλεις σαν ένδειξη αγάπης, ακόμα και σε φωτογραφία. Πάντως σήμερα θα εκφράσεις με ευκολία αλλά και χιούμορ αυτά που νιώθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σημαντικότητα των συνεργατών είναι το μεγάλο σου όπλο κι όπως εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου, έτσι να σέβεσαι και τα άτομα που είναι γύρω σου, κυρίως αυτά που ομορφαίνουν την επικοινωνία σου και υπάρχει δικαιοσύνη σε οτιδήποτε πάτε να μοιράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις υπεύθυνος/η ανάμεσα σε πολλά άτομα γιατί θα ήθελες να επικρατήσει το δίκιο είτε για σένα είτε με την παρέα που βρίσκεσαι. Μπορεί να βρεθείς να παλαντζάρεις αν είναι να πας εκεί ή αλλού με την παρέα σου. Το σίγουρο είναι ότι θα την ακολουθήσεις και θα περάσεις καλά.
Ερωτικά: Όσο προσπαθείς να μην αποδεχτείς την επιρροή του Κριού ή του Ζυγού στην ζωή σου, χάνεις χρόνο και απομακρύνεσαι από το την προσωπική ισορροπία και χαρά. Το να είσαι συντροφικός/η και να μοιράζεσαι δεν είναι εύκολο και παρόλο που νομίζεις ότι το έχεις, θέλεις ακόμα μεγάλη εκπαίδευση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς να βρεις άμεσες συνεργασίες που θα σου δώσουν κάτι το διαφορετικό και θα σε βοηθήσουν να σηκώσεις το βάρος των ημερών. Και εργοδότης/α να είσαι θα προσπαθήσεις να έχεις ίση συμπεριφορά με τα άτομα τα οποία δουλεύουν για σένα γιατί θέλεις να υπάρχει ειρήνη και πολύ επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα τα έχεις όλα στα πόδια σου και με τον τρόπο σου θα περιορίσεις την αρνητική ενέργεια που υπάρχει γύρω σου. Βάζεις στόχο να υποδεχτείς τον Μάιο αρμονικά αλλά δεν θα δεχτείς να σε καπελώσει κανένας.
Ερωτικά: Θέλεις να κοιτάξεις μπροστά και να μην αφήσεις τα κενά που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην συμπεριφορά σου να ενοχλήσουν το άλλο το άτομο αλλά κάτι σε κολλάει και δεν δίνεις ακόμα ξεκάθαρες απαντήσεις ή δεν εμφανίζεσαι ενώ θα έπρεπε.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι πως θα τα βγάλεις πέρα απέναντι σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που δεν βλέπεις φως και νιώθεις ότι υπάρχει αδιέξοδο γι' αυτό σήμερα θα πάρεις αποφάσεις που θα σε κάνουν περισσότερο μαχητικό αλλά και με διάθεση να επιλύσεις τα προβλήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλεις την ησυχία σου και να μην κάνεις πολλά για να μην ενοχληθείς. Σήμερα αναζητάς την αρμονία κι επειδή δεν επιθυμείς να τα χαλάσεις με κανένα ή να πάρεις το μέρος του ενός ή του άλλου από την παρέα σου, παραμένεις αμέτοχος/η.
Ερωτικά: Το να παραμένεις στην αφάνεια μερικές φορές είναι το πιο καλό απ' όλα γιατί κουράζεσαι να λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και προτιμάς την ησυχία σου. Η επαφή με τον Κριό ίσως σου προκαλεί συχνά ψυχολογική φθορά αλλά αξίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα σκέφτεσαι πώς να καταλαγιάσεις κάποια πνεύματα που είναι πολύ οξυμένα με στενούς σου συνεργάτες κι αυτό πιθανόν να σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου γιατί δεν θα ήθελες καμία ανάμειξη. Τώρα, αν δεν θέλεις να πεις «όχι» σε μια δουλειά που ήδη σε έχουν καλέσει ίσως να το ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η πιθανότητα να βρεθείς με καλούς φίλους είναι μεγάλη γιατί εσύ θα το επιδιώξεις, αφού σήμερα θα ήθελες να κάνεις όλες τις επαφές σου γιατί τις προηγούμενες ημέρες είχες χαθεί και τώρα σου λείπουν ή δεν προλάβαινες λόγω πολλών υποχρεώσεων.
Ερωτικά: Θέλεις να είσαι όσο καλύτερα μπορείς και να μην σε εμποδίζουν προβλήματα υλικά ή της δουλειάς να χαλάσουν την επαφή που έχεις. Το καλό είναι ότι θα βγεις με φίλους και ίσως προκύψει ξαφνική γνωριμία με ένα πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις σταματήσει να φοβάσαι κι αυτό σου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και πίστη ότι θα κερδίσεις χρήματα για αυτό μην διασκορπίζεις τη δύναμή σου. Κάποιες νέες υποθέσεις που ίσως έχουν ξεκινήσει και αφορούν σε δουλειά σχετική με θέματα ομορφιάς ή ρούχα, θα σε ενθουσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αναζητάς να βρεις τις χαμένες σου ισορροπίες. Όμως, για να το καταφέρεις δεν πρέπει να είσαι ευάλωτος/η σε κριτικές που μπορεί μεν να μην σε αφορούν άμεσα αλλά επειδή είναι έντονες από πρόσωπα που δεν σε γνωρίζουν, τις θεωρείς άδικες.
Ερωτικά: Το ότι θα ρίξεις νερό στο κρασί σου με τον Κριό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι πάνω στην φούρια του κάνει και λάθη που θα πρέπει εσύ με τον τρόπο σου να ξεπεράσεις και να μην αφήσεις το αρνητικό κομμάτι να σε καπελώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αφήνεις τίποτε στην τύχη και δείχνεις ότι θέλεις να κάνεις και συμβιβασμό γιατί τα νέα που περίμενες από κάπου αλλού δεν έχουν τελικά μεγάλη υπόσταση και θα αναθεωρήσεις άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βρίσκεις την χρυσή τομή και αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο ανεξάρτητος/η και ελεύθερος/η αλλά όχι επαναστατικός/η.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να θυμώσεις τελικά δεν σου βγαίνει γιατί βλέπεις πολύ φωτεινά μέσα σου κάποια συναισθήματα που σε συνδέουν με την αρχική πηγή σου. Οπότε, γιατί να χαλάσεις την καρδιά σου αφού έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή η κατάσταση θα αλλάξει;
Οικονομικά & Καριέρα: Χαλάς εύκολα χρήματα, αν έχεις βέβαια και δεν φοβάσαι μήπως δε σου ξαναέρθουν γιατί νιώθεις ότι έχεις μια σημαντική εύνοια σε αυτόν τον τομέα. Οπότε και μόνο με τη θετική σκέψη βοηθάς να λειανθεί το έδαφος για να έρθουν κι άλλα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Το βλέπεις ότι δεν πρέπει να πας κόντρα γιατί θα χαλάσεις όλες σου τις σχέσεις και κυρίως με άτομα που σου στέκονται πολύ κοντά σου. Ίσως έχεις φορτιστεί παραπάνω χωρίς ουσιαστικό λόγο. Το πιο εύκολο για σένα είναι να υποχωρήσεις και να μην δώσεις συνέχεια, κυρίως με ένα Ζυγό φίλο σου γιατί αλλιώς θα το μετανιώσεις γρήγορα και δεν είναι ωραίο για σένα να χαλάς φιλίες.
Ερωτικά: Η ανατροπή μπορεί να έρθει από εκεί που δεν περιμένεις. Τη μια στιγμή θα είσαι όλο γέλια και χαρές κι ύστερα ίσως απομονωθείς ή θα είσαι μόνο με άλλα άτομα και όχι με αυτό που σε ενδιαφέρει για να του κάνεις αντίποινα. Η επαφή με τον Ζυγό θα σε δυσκολέψει αρκετά γιατί θα πρέπει να συμφιλιωθείς και αυτό δεν το θέλεις τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια γεμάτη δουλειά για αυτό κάνεις πολλά πράγματα αλλά και πρέπει να μοιράζεσαι. Αυτό που σου είναι δύσκολο και το αποφεύγεις είναι να έχεις πολύ ισορροπημένες σχέσεις με άτομα που πιστεύεις ότι δεν ταιριάζεις και κάπως εξαναγκάζεσαι να υποκύψεις. Μην το βλέπεις έτσι αλλά σαν αλληλεγγύη.

astrology.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Επικοινωνία: kostasdigos@yahoo.gr