ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Αγόρι γεννήθηκε με 24 δάκτυλα - Δείτε τις φωτογραφίες

Πριν τη γέννηση του μικρού Jacob Duffy οι γονείς του πίστευαν πως το μωρό τους θα ήταν όπως όλα τα άλλα. Προς μεγάλη έκπληξή τους όμως,...
όταν το αγόρι ήρθε στον κόσμο, διαπίστωσαν πως είχε ένα επιπλέον άκρο σε κάθε χέρι και πόδι του και πως οι αντίχειρές τους είχαν τρεις φάλαγγες.

Ορισμένα από τα άκρα είναι συνδεδεμένα πολύ χαλαρά με τα άκρα, ωστόσο οι γιατροί λένε πως δεν μπορούν να τα αφαιρέσουν μέχρι να κλείσει έναν χρόνο ζωής το αγόρι καθώς δεν θέλουν να του χορηγήσουν αναισθητικό.

Η μητέρα του, η 24χρονη Rachael Hendry από τη Βρετανία, εξομολογείται πως όταν είδε τον νεογέννητο Jacob νόμισε πως είχε σπάσει το δάχτυλό του.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν απολύτως φυσιολογική», λέει στη Daily Mail, «αρχικά αστειευτήκαμε με τα επιπλέον δάχτυλά του και είπαμε πως θα είναι καλός στο πιάνο αλλά γρήγορα συνειδητοποιήσαμε πως τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά».

«Προσωπικά τα δύο επιπλέον δάχτυλα στα χέρια μου αρέσουν και δεν θα ήθελα οι χειρουργεί να τα κόψουν αλλά ξέρω πως τα παιδιά είναι σκληρά και θα ήταν δύσκολο να πάει έτσι σχολείο», προσθέτει.

Μετά τη γέννηση του μικρού διαπιστώθηκε πως εκτός από τα επιπλέον δάχτυλα είχε και κάποια προβλήματα: τρύπα στην καρδιά του και σοβαρά προβλήματα όρασης, αλλεργία στα γαλακτοκομικά προϊόντα και δυσκολία κατάποσης.

Οι γιατροί λένε πως έχει κάποια νόσο που είναι η αιτία για όλα αυτά τα προβλήματα υγείας αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει διάγνωση.

Σε σχέση με το πρόβλημα στην καρδιά του, ελπίζουν η τρύπα να κλείσει μόνη της μέχρι να γίνει ο Jacob ενός έτους, περισσότερο τους απασχολεί το σοβαρό πρόβλημα στην όραση του παιδιού.

Η μαμά του λέει πως παρότι ο Jacob έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της σύντομης ζωής του στα χέρια των γιατρών, δεν χάνει το κουράγιο του.

«Αρχικά έκλαιγε πολύ, τώρα πια το συνήθισε», λέει.

Η 24χρονη μητέρα και ο 28χρονος πατέρας του Jacob προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να φτιάξουν ένα κατάλληλο δωμάτιο για τον μικρό, εξοπλισμένο έτσι ώστε να μπορεί να παίζει και να αναπτύσσεται παρά τα σοβαρά προβλήματα όρασης.

Το ζευγάρι έχει ήδη συγκεντρώσει 1000 λίρες.










Δεν υπάρχουν σχόλια: