ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Μπρούσκο: Επεισόδιa 367-368-369-370-371 (VIDEOS)

ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 367-368-369-370-371

Επεισόδιο 367

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΔΩ


Ο Διαμαντής ζητάει μέσα από την φυλακή να βγει η Όλγα από την μέση, αλλά αποκληρώνει και τον Σήφη από την διαθήκη του. Η απαίτηση του μπαίνει σε εφαρμογή, όμως τώρα από μία σύμπτωση κινδυνεύει και η ζωή του Σήφη. 

Η Μελίνα μοιάζει να μην μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι ο Διαμαντής είχε σχέση στην απαγωγή της και εξοργίζει τον Αχιλλέα όταν υπερασπίζεται τον Σήφη και αποκλείει κάθε ανάμιξή του. Ο Πάτροκλος οδηγείται στο τμήμα και ανακρίνεται ξανά για την υπόθεση της Μελίνας τα λεγόμενά του όμως αμφισβητούνται και καλούν τον Αχιλλέα, αλλά και τη Βασιλική να τα επιβεβαιώσουν, αφού εκείνο το βράδυ βρίσκονταν μαζί στην Κύπρο. 

Η Αντιγόνη καταρρακωμένη και απελπισμένη από την στάση του Νεκτάριου απέναντί της, πάει και βρίσκει την Δήμητρα, προκειμένου να της αποκαλύψει τα πάντα για τον παράνομο δεσμό με τον άντρα της. Η Αναστασία παίρνει επιτέλους την απόφαση και λέει στον Ματθαίο, ότι αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της!!!

Επεισόδιο 368

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 368 ΕΔΩ



Η αποκάλυψη της Αναστασίας στον Ματθαίο, ότι το παιδί είναι δικό του, του δημιουργεί αντικρουόμενα συναισθήματα, καθώς από τη μια χαίρεται για τον γιο του και από την άλη κατηγορεί την Αναστασία που του το έκρυβε τόσο καιρό. Τελικά, η ευτυχία του γι΄ αυτή την αποκάλυψη είναι τόσο μεγάλη που τα καλύπτει όλα. 

Ο Σήφης δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα την απόφαση της αδερφής του να είναι με τον Ματθαίο, ενώ ο Διαμαντής από τη φυλακή προσπαθεί να την πείσει πως ο Ματθαίος την κοροϊδεύει για μια ακόμα φορά. Η Όλγα τρομοκρατημένη απευθύνεται στον Σήφη για να την προστατέψει και οι δυο μαζί κινδυνεύουν θανάσιμα όταν κάποιος άνθρωπος του Διαμαντή, προσπαθεί να τους σκοτώσει στη διάρκεια μια άγριας καταδίωξης. 

Στο μεταξύ ο αστυνόμος Βινυχάκης στριμώχνει άγρια τον Πάτροκλο, ζητώντας να μάθει ποια είναι η σχέση του με τον Γερμανό Φραντς Βάις. Η Μελίνα με τον Αχιλλέα περιμένουν με αγωνία την απόφαση της Μάρθας σχετικά με το αν θα δώσει το μωρό της για υιοθεσία.

Επεισόδιο 369

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 369 ΕΔΩ


Η Αναστασία σοκάρεται όταν μαθαίνει απ’ το Ματθαίο, όλη την ίντριγκα που ‘χε στήσει ο Διαμαντής, εκβιάζοντας την Όλγα να ενεργήσει εις βάρος των Κύπριων επιχειρηματιών. 

Ο Παύλος, δείχνει του Σήφη και της Αναστασίας, τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι δεν τους εγκατέλειψε χρεωμένους στο παρελθόν. Η Δάφνη, πιστεύοντας ακράδαντα στην αθωότητα του Διαμαντή, τον επισκέπτεται ξανά στη φυλακή. Ο Σήφης, εμπιστεύεται στον Μηνά την υποψία, ότι ο άντρας που αποπειράθηκε να δολοφονήσει την Όλγα, ήταν βαλτός απ’ το θείο του και μοιάζει εξοργισμένος. 

Την ίδια στιγμή η Μελίνα, μαθαίνει με λύπη της πως η Αντιγόνη επιστρέφει για πάντα στο Παρίσι. Παραβλέποντας τις συμβουλές της Κωνσταντίνας και του Μανωλιού, η Αλίκη πιέζει τον Χρήστο για να του αποσπάσει την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Στο μεταξύ, η Ευρυδίκη προσποιούμενη την βαριά άρρωστη στον Αχιλλέα, του αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν, ενώ συγχρόνως ετοιμάζεται να προβεί σε αποκαλύψεις.. ενώπιον της έκπληκτης Μελίνας.

Επεισόδιο 370
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 370 ΕΔΩ



Η Μελίνα παροτρύνει τον Αχιλλέα, να καταγγείλει την Ευρυδίκη στην αστυνομία για απόσπαση χρημάτων με δόλιο τρόπο… Ο Σήφης κατηγορεί τον Ματθαίο πως καθαρή πρόθεσή του ήταν να βγάλει επιπλέον λεφτά από τον Διαμαντή, θέτοντας τώρα σε κίνδυνο τη ζωή της Όλγας.. αλλά και μια κίνηση που δεν υπολόγισε καλά, αφού τη ζημιά που φαινομενικά προκάλεσαν οι Γιαννακάκηδες, θα πληρώσει και η Αναστασία. 

Η Άννα στριμώχνει άγρια την Δήμητρα, και προσπαθεί να μάθει πόσο «αθώα» είναι η σχέση της με τον Πάτροκλο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μια και καλή. Ο Σήφης μαθαίνει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας της Όλγας και μαζί με τον Μηνά κανονίζουν να τακτοποιήσουν το θέμα. 

Η Πανίτσα προειδοποιεί την Δάφνη να είναι πιο καχύποπτη ως προς την ελευθερία που της έχει δώσει ο Μάρκος.. Η γιαγιά Ανδριανή, πηγαίνει απροειδοποίητα στην Κρήτη και επιτίθεται στην Αναστασία, παρουσία και του Ματθαίου.

Επεισόδιο 371
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 371 ΕΔΩ



Η γιαγιά Ανδριανή καταφθάνει απρόσμενα στα Χανιά και επιτίθεται στην Αναστασία, μην μπορώντας να τη δεχτεί δίπλα στον Ματθαίο. Ο Διαμαντής μέσα από τη φυλακή εξακολουθεί να οργανώνει σχέδια εκδίκησης προς τους Ματθαίους και ειδικά την Όλγα και παράλληλα προσπαθεί να μεθοδεύσει με τις γνωριμίες του την αθώωσή του. 

Ο Σήφης κάθε μέρα που περνάει έρχεται και πιο κοντά στον πατέρα του, ενώ μαζί με τη Στεφανία γνωρίζουν και τον γιο του Παύλου, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στη Λουκία. Η Μελίνα καλεί την Αλεξάνδρα για φαγητό στο σπίτι, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Αχιλλέα, αλλά τελικά τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει την ευτυχία του ζευγαριού, καθώς φέρνουν επιτέλους το μωρό που πρόκειται να υιοθετήσουν στο σπίτι τους. 

Ο Σήφης βρίσκει μια άκρη σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της Όλγας, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο, αφού ο Διαμαντής ακόμα και μέσα από τη φυλακή, εξακολουθεί να κινεί τα νήματα. Ο Ματθαίος αναγνωρίζει και τυπικά τον γιο του και μαζί με την Αναστασία ζουν επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια, ευτυχισμένες στιγμές….

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: