ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Αυτά είναι τα 4 μυστικά για να πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς!

Είναι αλήθεια πως ακόμα και το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να μας βλάψει, αλλά αυτό δεν ισχύει σε...
καμία περίπτωση για τον γυναικείο οργασμό! Υπολογίζοντας μάλιστα πως 200 οργασμοί τον χρόνο κάνουν πολύ καλό στην υγεία σου τότε οι πολλαπλοί κρίνονται απολαυστικοί και απαραίτητοι.

Δεν είναι εύκολο για κάθε γυναίκα, αλλά αν θεωρήσεις πως μπορείς να επιτύχεις τον έναν τι σε εμποδίζει να αποκτήσεις πολλαπλούς; 4 είναι τα μυστικά για να το κάνεις πραγματικότητα.

Άλλαξε τρόπο σκέψης
Σκέψου πλουραλιστικά και βίωσε την ερωτική επαφή με θετική διάθεση και έχοντας στο μυαλό σου όχι τον έναν οργασμό, αλλά περισσότερους. Αυτή η υγιής σκέψη θα σε βοηθήσει να έρθεις σε συγχρονισμό με το σώμα σου. Αυτό θα σε κρατήσει πνευματικά και σωματικά σε εγρήγορση μετά τον πρώτο οργασμό και θα σου υπενθυμίζει πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η ερωτική σου επαφή.

Άδειασε το μυαλό σου
Τώρα που σου είπαμε πως πρέπει να έχεις στο νου σου τους οργασμούς που έρχονται σταμάτα να τους σκέφτεσαι! Τι εννοούμε; Μην αφήσεις τον εαυτό να σκέφτεται καθ” όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης τον οργασμό που έρχεται. Συγκεντρώσου στο πως νιώθεις και στις στιγμές απόλαυσης που σου χαρίζει ο παρτενέρ σου. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν αν μείνεις χαλαρή.

Βρες τον τρόπο που σου αρέσει
Είναι σίγουρο πως γνωρίζεις καλά το σώμα σου. Ξέρεις πλέον με ποιον τρόπο διέγερσης φτάνεις στην κορύφωση και εκεί ακριβώς θα πρέπει εσύ και ο σύντροφός να επικεντρωθείτε. Μετά τον πρώτο οργασμό συνεχίστε με τον τρόπο που σε… «ολοκληρώνει», αλλά αλλάξτε στάση ή ένταση. Και όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή τα πάντα είναι θέμα καλής επικοινωνίας.

Κάνε γυμναστική
Προσπάθησε να διατηρείς άψογη τη φόρμα σου στην συγκεκριμένη περιοχή με το να κάνεις συχνά τις περίφημες ασκήσεις Kegel. Όπως θα ξέρεις ο οργασμός είναι ουσιαστικά η έντονη σύσπαση των μυών της περιοχής. Το να τους κρατάς δυνατούς με αυτές τις ασκήσεις αυξάνεις την κυκλοφορία του αίματος και κάνεις έτσι τις επαναλαμβανόμενες συσπάσεις εφικτές.