ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

7 απίστευτοι τρόποι για να χάσεις το λίπος της κοιλιάς

Ψάχνεις τρόπους για να χάσεις το λίπος στην κοιλιά και να φτιάξεις τους κοιλιακούς σου, χωρίς εξαντλείσαι και να χάνεις τον χρόνο σου;
Χωρίς κόπο δεν γίνεται τίποτα. Οπότε, έχουμε ως στόχο, ό, τι κάνουμε, να το κάνουμε σωστά για να μην πηγαίνει χαμένη η ώρα μας.
Για να πετύχεις τους ωραίους κοιλιακούς, θα πρέπει να ακολουθήσεις μια καλή διατροφή για να έχεις την ενέργεια και τη θέληση να γυμνάζεσαι καθημερινά.

Τι ακριβώς όμως είναι αυτό που θα κάνει την διαφορά στην προσπάθεια σου;

1. Ανέβασε παλμούς
Σε περίπτωση που γυμνάζεσαι αλλά δεν βλέπεις ιδιαίτερο αποτέλεσμα, ενίσχυσε την αερόβια άσκηση που κάνεις. Μια περισσότερο έντονη προπόνηση θα σε βοηθήσει να κάψεις πολλές θερμίδες και λίπος σε όλο το σώμα σου.

2. Σφίξε τους κοιλιακούς σου
Ένας αποτελεσματικός τρόπος να δυναμώσεις το μέρος της κοιλιάς, είναι να την κρατάς σφιχτή. Ανεξάρτητα με την προπόνηση σου, δοκίμασε να κρατήσεις την κοιλιά σου σφιχτή για περίπου 10-15 δευτερόλεπτα. Μπορείς να το κάνεις 4 φορές μέσα στην ημέρα ανεξάρτητα με το που βρίσκεσαι. Μη ξεχνάς ότι η σωστή στάση σώματος και οι καλές αναπνοές καθ όλη την διάρκεια της ημέρας, βοηθούν αρκετά στο κάνουμε καύσεις.

3. Νερό

Οι περισσότεροι έχουν κουραστεί να ακούν για την σημασία του νερού στον οργανισμό μας, καθώς σύμφωνα με έρευνες το σώμα μας χρειάζεται όσο νερό «ζητάει». Ωστόσο, όταν πρόκειται για απώλεια βάρους και στόχο ένα καλλίγραμμο σώμα, το νερό έχει ιδιαίτερη σημασία.
Το νερό ενυδατώνει, αποβάλει τις τοξίνες και βοηθά στη μείωση του φουσκώματος.

4. Ζάχαρη
Όλοι μας θέλουμε το γλυκό μας, ωστόσο θα πρέπει να μάθουμε από πού είναι καλύτερο να πάρουμε τη… δόση μας. Συνήθως, η ζάχαρη που βρίσκεται στα κέικ, τα μπισκότα και τα περισσότερα επεξεργασμένα τρόφιμα, μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και στην πραγματικότητα δεν είναι καλή για την υγεία μας.
Αν θέλεις μια επίπεδη κοιλιά, απέφυγε όλα όσα δεν ξέρεις τι ακριβώς περιέχουν και σε τι ποσότητα. Μια πολύ καλή επιλογή είναι τα γλυκά του κουταλιού και όλα αυτά που έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

5. Σανίδα
Μια από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις μέσα από την οποία δυναμώνεις όλο τον κορμό σου. Με το σώμα σε ευθεία γραμμή με το κεφάλι, στηριζόμενοι στα χέρια μας, μπορούμε να μείνουμε σε αυτή τη θέση για 30-40 δευτερόλεπτα και να δοκιμάσουμε κάποιες από τις πολλές παραλλαγές αυτής της άσκησης. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι όρεξη, ενέργεια και το βάρος του σώματος σου.

6. Περισσότερες ασκήσεις κοιλιακών
Για να φτάσεις τον στόχο σου, προσπάθησε να εκτελέσεις περισσότερες ασκήσεις κοιλιακών και σε συνδυασμό με καλή διατροφή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις αποτέλεσμα.

7. Βραδινό
Ακόμα και υγιεινό να είναι το σνακ που θα επιλέξεις, καλό είναι να αποφεύγεις να τρως αργά το βράδυ. Μετά τις 9, ο μεταβολισμός μας δεν λειτουργεί όπως τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, δεν κάνουμε καύσεις και το πιθανότερο είναι να προσθέσουμε λίπος και να χαλάσουμε τη διατροφή μας.


press-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: