ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

AYTO EINAI!!! ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΒΙΑΓΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΒΕΤ

Συστατικά:

10 σκελίδες σκόρδο
10 λεμονια
1 kg βιολογικό μέλι


Προετοιμασία:
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το συνδυάσουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Βάλτε το μείγμα σε ένα καθαρό βάζο και το αφήνουμε για 8-10 ημέρες.

Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού του φαρμάκου το πρωί, πριν να φάτε ή να πιείτε οτιδήποτε. Πάρτε ένα άλλο κουταλάκι του γλυκού πριν από το δείπνο σας.

Οι αναστολές του PDE 5 (φωσφοδιεστεράσης) ο παλαιότερος εκπρόσωπος των οποίων είναι το γνωστό βιάγκρα, είναι ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα σήμερα από τους ασθενείς, δυστυχώς συχνά χωρίς συνταγή ιατρού και μετά από παράκαμψη της σωστής ιατρικής παθολογικής εξέτασης και αξιολόγησης. Η διόγκωση του πέους εξαρτάται από την αυξημένη ροή του αίματος στα αγγεία του πέους, η οποία προϋποθέτει την πλήρη χάλαση των αρτηριών και των λείων μυϊκών
 σημαντικός είναι ο ρόλος του μονοξειδίου του αζώτου στο φαινόμενο. Το μονοξείδιο του αζώτου απελευθερώνεται από κύτταρα του φυσιολογικού ενδοθηλίου και από χολινεργικές παρασυμπαθητικές και μη αδρενεργικές μη χολινεργικές οδούς

Προϋπόθεση επομένως για την δράση της είναι η ύπαρξη κάποιας ποσότητας μονοξειδίου του αζώτου. Άτομα που λαμβάνουν φάρμακα, που αυξάνουν τα επίπεδα αζώτου συνολικά στον οργανισμό, μπορεί να κάνουν καθολική αγγειοδιαστολή shock και να καταλήξουν.

σοβαρές διαταραχές όρασης, υπόταση, αλλεργικές αντιδράσεις ενδέχεται να εμφανιστούν. Σπάνια στηθάγχη, έμφραγμα, εγκεφαλική αιμορραγία, αρρυθμίες, ανακοπή. Η ιατρική εξέταση είναι απαραίτητη πριν την χορήγηση του φαρμάκου τόσο για την εκτίμηση της δυνατότητας που έχει το άτομο να λάβει με ασφάλεια το φάρμακο, όσο και για τον καθορισμό της ασφαλούς δοσολογίας που εξατομικεύεται ανάλογα με το άτομο.

1. Η αντοχή του ατόμου στην κόπωση: Άτομα με πτωχή ανταπόκριση στην κόπωση εμφανίζουν αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών.

2. Η λειτουργία ήπατος νεφρών: Αρκετά άτομα με ηπατική ή νεφρική δυσλειτουργία δεν μπορούν να πάρουν υψηλές δόσεις.

3. Η αρτηριακή πίεση: Άτομα με υπόταση εμφανίζουν αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών.

4. Η λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος: Ορισμένα καρδιαγγειακά νοσήματα ενδέχεται να απορυθμιστούν με το φάρμακο.

5. Η λειτουργία του εγκεφάλου: Το φάρμακο δεν χορηγείται σε άτομα με πρόσφατο εγκεφαλικό επεισόδιο.

6. Το είδος των χρονίως λαμβανόμενων φαρμάκων: Κατά τη ταυτόχρονη χορήγηση ορισμένων φαρμάκων (π.χ. νιτρώδη), ενδέχεται να προκληθούν σοβαρές επιπλοκές.

7. Η επάρκεια των νευροφυτικών αντανακλαστικών.

Οι αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης είναι ασφαλή φάρμακα, όταν χρησιμοποιούνται μετά από σωστή ιατρική εξέταση, στην ενδεικνυόμενη για τον κάθε ασθενή δοσολογία. Είναι παντελώς απαγορευτικοί μόνο για ελάχιστες περιπτώσεις ασθενών, στην κλινική πράξη.

Με την ορθή χρήση τους αποκαθίσταται η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής ενώ αποφεύγονται άχρηστες δαπανηρές και επικίνδυνες ουρολογικές χειρουργικές παρεμβάσεις προς αποκατάσταση του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας.


press-news

Δεν υπάρχουν σχόλια: