ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Δείτε την Ρωσίδα Barbie που δεν έχει βγει ποτέ με άνδρα! (photos)

H Angelica Kenova, είναι η νέα ρέπλικα της Barbie. 
Όχι μόνο μοιάζει με τη διάσημη κούκλα, αλλά ζει και συμπεριφέρεται ως τέτοια.

Η Angelica που είναι 26 ετών ζει στη Μόσχα με τους γονείς της και όπως δηλώνει δεν έχει κάνει ποτέ σχέση με άνδρα. Οι γονείς της τη ντύνουν σα Barbie από τότε που γεννήθηκε και δεν της επιτρέπεται να βγει ραντεβού εκτός κι αν τη συνοδεύει η μαμά της.

Βέβαια, την ίδια στιγμή κάνει αρκετές ημίγυμνες φωτογραφήσεις και η μαμά της δε φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Η Angelica έχει σπουδάσει παιδοψυχολογία, κάνει μπαλέτο και φυσικά μόντελιν.
Όπως αναφέρει η ίδια, οι γονείς της την αποκαλούσαν πάντα πριγκήπισσα και έχει μεγαλώσει ως τέτοια. Με έστειλαν στα καλύτερα σχολεία, αναφέρει και γενικά φρόντισαν να μην ταλαιπωρηθώ καθόλου στη ζωή μου. Βέβαια, σημειώνει πως δεν της επιτρέπεται να κάνει τίποτα αν δεν το εγκρίνουν πρώτα οι γονείς της.





Σκληρή προπόνηση για να γίνεις Barbie
Η ιστορία γίνεται πιο τρομακτική, αφού όπως αποκαλύπτει η Ρωσίδα Barbie όταν ήταν 6 ετών η μητέρα της άρχισε να της αγοράζει κούκλες Barbie και να τη ντύνει όπως αυτές. Η μητέρα μου, εξηγεί η Angelica "η μητέρα μου ήταν πολύ όμορφη στα νιάτα της, έμοιαζε με τη Μπριζίτ Μπαρντό. Θαύμαζε το σώμα της Barbie την εικόνα της και με ενέπνευσε να της μοιάσω". Στη συνέχεια εξηγεί πως άρχισε να ποζάρει στον καθρέφτη επί ώρες προκειμένου να αποκτήσει τη σωστή στάση σώματος (όπου σωστή στάση σώματος είναι φυσικά αυτή της Barbie) και κατόπιν αποκαλύπτει πως η μητέρα της όταν έφθασε στην εφηβεία προσέλαβε προσωπικό εκπαιδευτή για να σχεδιάσει πρόγραμμα γυμναστικής που θα της επιτρέψει να αποκτήσει το σώμα της κούκλας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστική 3 ώρες πέντε φορές την εβδομάδα και ειδική διατροφή. Η Angelica υποστηρίζει πως ποτέ της δεν έκανε πλαστική εγχείρηση.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: