ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με αφορμή το γεγονός της απρεπούς συμπεριφοράς, που έλαβε χώρα την τελευταία αγωνιστική, από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας κι ενόψει των...
play off και play out που πρόκειται να διεξαχθούν, θα θέλαμε εμφατικά να επισημάνουμε τα εξής:
1.       Πρώτιστα ο Σύνδεσμος καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια που αντιτίθεται στο αγωνιστικό ευ γίγνεσθαι, από όπου αυτή κι αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν αφορά σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Ειδικότερα οι φραστικές προσβολές και οι βίαιες ενέργειες, που προσβάλλουν ουσιαστικά πρώτα αυτόν που τις διαπράττει και κατ’ επέκταση φυσικά όλο το Σύνδεσμο, είναι από εμάς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.
2.       Τον πειθαρχικό έλεγχο των εκάστοτε παρεκτρεπομένων ασκεί η διοργανώτρια αρχή και δεν αποτελεί θεσμικό ρόλο του Συνδέσμου.
Όμως στο βαθμό και το μέτρο που του αναλογεί, ο Σύνδεσμος θα προβαίνει σε διαγραφή του μέλους αυτού που θα προκαλεί με τη συμπεριφορά του, η οποία ουσιαστικά δυσφημεί όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους προπονητές.
3.       Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται πάντα για την αναβάθμιση του αθλήματος, που από τη φύση του κοινωνικοποιεί όλους τους συμμετέχοντες και δημιουργεί πολύ δυνατές φιλίες, γεγονός που συμβάλλει τα μέγιστα στο πρώτιστο ζητούμενο στις μέρες μας, τις αγαστές και ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις, που από μόνες τους παράγουν πολιτισμό. Γι' αυτό και προτρέπουμε όλους να συμβάλλουν σ’ αυτό με συμπεριφορές που τιμούν τους ίδιους αλλά και το άθλημα.
 Με αφορμή το γεγονός της απρεπούς συμπεριφοράς, που έλαβε χώρα την τελευταία αγωνιστική, από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας κι ενόψει των play off και play out που πρόκειται να διεξαχθούν, ο Σύνδεσμος Προπονητών Θεσσαλονίκης, προέβη σε Ανακοίνωση.



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ LIKE στη Νέα μας σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Vatolakkiotis-Grevena
Επικοινωνία: kostasdigos@yahoo.gr