ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΒΟΜΒΑ στην ελληνική τηλεόραση! ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ για το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη!

Παρουσιάζει μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα καταφέρνοντας όλα αυτά τα χρόνια να...
συγκεντρώνει στη συχνότητα των τηλεοπτικών σταθμών τους περισσότερους τηλεθεατές.

Ωστόσο όπως η ίδια η Αγγελική Νικολούλη έχει τονίσει πολλές φορές αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βοηθά στην εξιχνίαση υποθέσεων που αφορούν την κοινή γνώμη.

Και πράγματι το «Φως στο τούνελ» στα είκοσι χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας έχει πρωτοστατήσει σε έρευνες με αποτέλεσμα να έχει σχολιαστεί θετικά ακόμα και από ξένα Μέσα Ενημέρωσης. Βέβαια η επιτυχία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης είναι σαφώς κάτι που ενδιαφέρει τα στελέχη του ALPHA και για αυτό θέλουν να την έχουν στο πρόγραμμά τους. Σκεφτείτε λοιπόν τι έγινε πριν από λίγες ημέρες όταν η Αγγελική Νικολούλη τους πέταξε… βόμβα, ανακοινώνοντας στα στελέχη του ALPHA τα σχέδιά της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες έγινε συνάντησή της με στελέχη του ALPHA που –όπως είναι λογικό- της είπαν ότι επιθυμούν να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί της και για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο η Αγγελική Νικολούλη τους είπε ότι σκέφτεται να σταματήσει την εκπομπή της και να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της και για την επόμενη σεζόν. Οι λόγοι που εξέφρασε η γνωστή δημοσιογράφος δεν έχουν να κάνουν γιατί επιθυμεί να… μετακομίσει το «Φως στο τούνελ» σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό αλλά γιατί θέλει να ξεκουραστεί από το ψυχικό φόρτο της εκπομπής.

Ιδιαίτερα με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και όσα μάθαινε από τις έρευνες πριν ακόμα δημοσιοποιηθούν και στη συνέχεια με την υπόθεση της τετράχρονης Άννυ η Νικολούλη έλεγε στους
συνεργάτες της ότι έχει κουραστεί πολύ και δεν ξέρει αν μπορεί να συνεχίσει…!

Μπορεί λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται σκληρά ρίχνοντας «Φως στο τούνελ» να έχει δεχτεί πάμπολλες φορές απειλές, αλλά ο λόγος που θα την κάνει να σταματήσει την εκπομπή της θα είναι η ψυχική πίεση. Πάντως, η εκπομπή θα ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν στα τέλη Ιουνίου και τα στελέχη του ALPHA ευελπιστούν ότι η Αγγελική Νικολούλη δεν θα αποφασίσει να σταματήσει την εκπομπή της και θα συνεχίσει να ρίχνει «Φως στο τούνελ» και του χρόνου! ίδωμεν…!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: