ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Μακιγιάζ για να τον τρελάνεις!!!

Αναρωτιέσαι πολλές φορές αν υπάρχει κάποιο μακιγιάζ που θα τον κάνει να σηκωθεί από τον καναπέ για να σε κοιτάξει καλύτερα, θα αφήσει τον...
αγώνα στη μέση ή πολύ απλά θα τον κάνει να σου φέρει το μονόπετρο μια ώρα αρχύτερα. Και όμως δεν πρόκειται για ένα μακιγιάζ-μύθο , αλλά για το απόλυτο λουκ που θα τον ξετρελάνει! Διάβασε παρακάτω πώς θα το πετύχεις.


Αναρωτιέσαι πολλές φορές αν υπάρχει κάποιο μακιγιάζ που θα τον κάνει να σηκωθεί από τον καναπέ για να σε κοιτάξει καλύτερα, θα αφήσει τον αγώνα στη μέση ή πολύ απλά θα τον κάνει να σου φέρει το μονόπετρο μια ώρα αρχύτερα. Και όμως δεν πρόκειται για ένα μακιγιάζ-μύθο, αλλά για το απόλυτο λουκ που θα τον ξετρελάνει! Διάβασε παρακάτω πώς θα το πετύχεις.

Αφού ακολουθήσεις ευλαβικά το δίπτυχο: ενυδατική, βάση μέηκ-απ είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις τα μυστικά που θα τον τρελάνουν:

Κάλυψε τις ατέλειες: με το θαυματουργό κονσίλερ. Επίλεξε μια απόχρωση κιτρινωπού κονσίλερκαι θα δεις τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της κούρασης να εξαφανίζονται σε χρόνο dt και τα μάτια σου να δείχνουν πιο λαμπερά από ποτέ.

Το πρόστυχο το κόκκινο το κραγιόν σου: κανένας άντρας δε μπορεί να αντισταθεί στο φλογερό κόκκινο κραγιόν. Το χρώμα του πάθους σε όποια απόχρωση και αν το διαλέξεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεσηκώσει τα πλήθη και πιο συγκεκριμένα εκείνον! Από σκούρο κοραλλί μέχρι κόκκινο της φωτιάς, το χρώμα του πάθους δε μπορεί παρά να τον ξεσηκώσει. Εξάλλου έρευνες του πανεπιστημίου του Ρότσεστερ της Αμερικής, έδειξαν ότι το κόκκινο χρώμα στις γυναίκες τρελαίνει τους άντρες και μπορεί να είναι από ένα κόκκινο αξεσουάρ ή ρούχο μέχρι φυσικά το κόκκινο κραγιόν που τους παίρνει το μυαλό μια και καλή!

Τιπ: όταν επιλέξεις να τον εντυπωσιάσεις με το κόκκινο κραγιόν σου φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινείται σε πολύ απαλούς τόνους έτσι ώστε να μη φτάσεις στο άλλο άκρο, μιας και οι απόκριες πέρασαν.

Τα γατίσια μάτια σου: τι πιο ερωτικό από το έντονο γατίσιο βλέμμα σου που θα του ανάψει φωτιές; Το αγαπημένο σου εργαλείο, έχει το όνομα άι-λάινερ και είναι ικανό να μετατρέψει το βλέμμα σου από αδιάφορο σε πιο σέξι και από της Μόνικα Μπελούτσι!

Άστα τα φρυδάκια σου άβγαλτα: ποιος σου είπε ότι τα μαδημένα σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια σου τον ανάβουν; Οι μέρες που δύο λεπτές γραμμές πλαισίωναν τα μάτια σου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Δώσε σχήμα στα φρύδια σου αλλά έχει κατά νου ότι το γεμάτο φρύδι είναι αυτό που τραβάει την προσοχή του. Αν τα φρύδια σου δεν είναι πολύ πυκνά, φρόντισε να τα “γεμίσεις” λίγο με ένα μολύβι ή μια σκιά κοντά στην απόχρωση σου.

Το ροζ σου μαγουλάκια: όσο να ‘ναι του κάνουν κάτι! Άπλωσε το ρουζ σου στα μαγουλάκια αλλά πάνω από όλα βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει. Από ροδακινί μέχρι το παστέλ ροζ, το χρώμα της αθωότητας έρχεται να χαρίσει ροζ απόχρωση στα μαγουλάκια σου και άρα strawberrysweetγλύκα!
womenonly

Δεν υπάρχουν σχόλια: