ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πως μια ΠΙΤΣΑ έσωσε την ζωή μιας γυναίκας!

Η παραγγελία που έστειλε μέσω διαδικτύου σε μια πιτσαρία στη Φλόριντα περιλάμβανε και ένα μάλλον ασυνήθιστο αίτημα:
η πελάτισσα ζητούσε από τους υπαλλήλους να επικοινωνήσουν για λογαριασμό της με την αστυνομία γιατί ο φίλος της την κρατούσε όμηρο μαζί με τα τρία παιδιά της.

Η Σέριλ Τρίντγουεϊ και τα τρία μικρά παιδιά της απελευθερώθηκαν, ενώ ο φίλος της, Ίθαν Ερλ Νίκερσον, συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Χάιλαντς.


Η Τρίντγουεϊ ήταν τακτική πελάτισσα της πιτσαρίας. Το βράδυ της Δευτέρας όμως η παραγγελία της αιφνιδίασε τους υπαλλήλους αφού στο «παράθυρο» με τα σχόλια των χρηστών του ιστοτόπου έγραψε: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με. Στείλτε την αστυνομία.»

Οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν αμέσως στην έκκληση της γυναίκας. Έτσι, η παραγγελία έφτασε στο σπίτι με αστυνομική συνοδεία.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η Τρίντγουεϊ στεκόταν στην εξώπορτα έχοντας στην αγκαλιά της το μικρότερο από τα παιδιά της ενώ τα δύο άλλα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, υπό την απειλή του Νίκερσον ο οποίος κρατούσε μαχαίρι.

Έπειτα από 20λεπτες διαπραγματεύσεις ο 26χρονος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση και του ασκήθηκε δίωξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία το ζευγάρι καυγάδισε και ο δράστης κλείδωσε στο σπίτι τη φίλη του και τα παιδιά της.

Η γυναίκα μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνό της για λίγα δευτερόλεπτα, όσο χρόνο χρειαζόταν για να παραγγείλει μια πίτσα.
press-news