ΣΙΝΕ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Τι πρέπει να ξέρει εκείνος για τον πρώην σου;

Μπορεί να θέλεις να του πεις «τα πάντα» όμως ο ορισμός του «παντός» είναι πολύ σχετικός όταν βρίσκεσαι σε σοβαρή σχέση κι αποφασίζεις να...
μιλήσεις στο ταίρι σου για τον προκάτοχο του.

Αν είσαι πάνω από δεκαοκτώ οι πιθανότητες είναι ότι έχεις ήδη διανύσει μια διαδρομή στο πεδίο των ερωτικών σχέσεων και έχεις ήδη τη δική σου συλλογή αναμνήσεων για να διηγηθείς. Όμως όταν βρίσκεσαι ξανά σε μια καινούργια –ή όχι και τόσο καινούργια- σχέση τι ακριβώς από αυτές τις αναμνήσεις είναι καλό να μοιράζεσαι με τον αγαπημένο σου;
1. Αν υπήρξε

Ο ορισμός του τι σημαίνει πρώην είναι πολύ σημαντικός όταν αναφέρεσαι στο ερωτικό σου παρελθόν. Συνήθως μια στοιχειώδης εμπειρία είναι καλοδεχούμενη από τους ενήλικους άντρες, καθώς σημαίνει και μια σχετική ωριμότητα και σοβαρότητα από την πλευρά σου. Όμως αν χρειαστεί να βγάλεις τις κάλτσες σου για να μετρήσεις και τα δάχτυλα των ποδιών προκειμένου να κρατήσεις λογαριασμό όταν ερωτηθείς από τον καλό σου, να είσαι σίγουρη ότι εκείνος δεν θα χαρεί.

Καλύτερα λοιπόν ν' αφήσεις απ' έξω τους ρομαντικούς πειραματισμούς που μπορεί να είχες στο δημοτικό, τους ανεκπλήρωτους έρωτες του γυμνασίου αλλά και κάθε φλερτάκι που έληξε στο τρίτο ραντεβού -και που το πιθανότερο είναι ότι δεν θα θυμάσαι καν την ύπαρξη του σε μια πενταετία από σήμερα- και να επικεντρωθείς σ' εκείνες τις σχέσεις που είχαν μια στοιχειώδη διάρκεια, εμπεριείχαν το στοιχείο του σεξ και σε επηρέασαν συναισθηματικά.

Αν πάλι δεν έχεις στο παρελθόν σου κάποια σχέση με αυτά τα χαρακτηριστικά, τότεκαλύτερα να είσαι ειλικρινής και να πεις ότι είχες κάποιες ανούσιες περιπέτειες ή φλερτάκια που δεν έχουν καμιά σημασία πια για σένα. Στην ίδια περίπτωση, να θυμάσαι ότι ακόμη κι αν έχεις περάσει τα είκοσι και μπορεί να νιώθεις κάπως αμήχανα για την έλλειψη εμπειρίας σου, είναι καλύτερα να παραδεχτείς την αλήθεια παρά να προσπαθήσεις να δώσεις ψεύτικες εντυπώσεις, γιατί τότε δημιουργείς και λάθος προσδοκίες από τον άλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: