ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Οι Συμμαθητές»: Αυτό είναι το φινάλε!

Με δύο εγκυμοσύνες, έναν γάμο αλλά και σημαντικές αποκαλύψεις θα ρίξει την αυλαία της η κωμική σειρά του ΑΝΤ1.
Το «TV Εθνος»... τρύπωσε στα γυρίσματα του γάμου της «Γκέλυς» και αποκαλύπτει τα παρασκήνια.

«Baby boom»... Αυτός θα μπορούσε να είναι ο... εναλλακτικός τίτλος των «Συμμαθητών», μια και σχεδόν μία ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε οι δέκτες μας θα γεμίσουν από μαμάδες, κοιλίτσες φουσκωμένες και πολλά μωράκια! Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 αυτή την περίοδο... εγκυμονεί μωράκια, αλλά και πολλούς κινδύνους, μια και όλα τα μυστικά έρχονται στο φως.

Περίπου ένας μήνας μας χωρίζει από τη στιγμή που η πετυχημένη σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου θα ρίξει αυλαία και οι σημαντικές αποκαλύψεις ξεκινούν. Ύστερα από έναν ολόκληρο χειμώνα έρχεται η στιγμή που αποκαλύπτεται η αληθινή ταυτότητα της «Τατιάνας».

Η «Μαριλένα» είναι εκείνη που μαθαίνει πρώτη πως η «Τατιάνα» στην πραγματικότητα είναι η «Αθανασία». Αυτό το υπέρβαρο κορίτσι με το οποίο ήταν συμμαθήτριες στο σχολείο.

Παρά το γεγονός, όμως, ότι η «Μαριλένα» γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της «Τατιάνας» το μυστικό της δεν το προδίδει ούτε στον «Παύλο», ούτε στον «Αριστείδη» και οι δύο το μαθαίνουν αργότερα από την ίδια.
Η «Τατιάνα» κρύβει, όμως, ακόμα ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο έχει να κάνει με το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει. Ολα δείχνουν πως ο πατέρας είναι ο «Παύλος».

Και μια και η κουβέντα ήρθε στον «Παύλο», στα επόμενα επεισόδια που έρχονται στους δέκτες μας θα δούμε τη ρήξη που υπάρχει στο γάμο του με τη «Μαριλένα», να βαθαίνει όλο και περισσότερο και κανείς από τους δύο πια να μην μπορεί να διορθώσει τίποτα.
Οι δρόμοι τους δε σαφέστατα και στο τέλος θα χωρίσουν οριστικά. Κι εκεί ακριβώς θα δούμε τον «Παύλο» να πρέπει να αποφασίσει για το αν θα μείνει στο πλευρό της «Τατιάνας» και δίπλα στο παιδί που περιμένει, δίπλα στο παιδί του, ή όχι.

Και η «Μαριλένα» βέβαια από τη δική της πλευρά θα πρέπει να αποφασίσει για το αν το τέλος της σεζόν τη βρει τελικά στο πλευρό του μεγάλου, σχολικού της έρωτα, στο πλευρό του έρωτα της ζωής της, δηλαδή, στο πλευρό του «Ανδρέα» -ο οποίος είναι άλλωστε ως γνωστόν και ο πατέρας του παιδιού της-, ή αν θα αποφασίσει μετά από τόσα χρόνια γάμου και δέσμευσης να μείνει για λίγο μόνη και να τολμήσει να ανοίξει τα φτερά της, πατώντας η ίδια γερά στα πόδια της.
Οσο για το τι θα κάνει ο «Αριστείδης» μετά απ΄ όλα αυτά τα μυστικά που θα έρθουν στο φως για τη ζωή της «Τατιάνας»; Δεν θα κάνει απολύτως τίποτα, μια και θα αντιμετωπίσει μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, η οποία αυτή τη φορά θα τον συνετίσει για τα καλά και θα τον φέρει στον σωστό δρόμο. Μάλιστα, αυτή η περιπέτεια της υγείας του θα τον κάνει να αλλάξει και κοσμοθεωρία και να γίνει με τους γύρω του πιο επιεικής και πιο συγκαταβατικός.
Σε κατάσταση εγκυμοσύνης θα βρεθεί και η «Βάλια», αφού η ιστορία μας τη θέλει να πέφτει τελικά για τα καλά στην αγκαλιά του «Φρίντομ». Φινάλε ή... σχεδόν φινάλε χωρίς γάμο γίνεται; Ε, όχι βέβαια, γι' αυτό και εκτός από τα μυστικά και τον πελαργό που επισκέπτεται εις διπλούν τη συγκεκριμένη σειρά, τον χορό του Ησαΐα θα χορέψει με δόξα και τιμή και η «Γκέλυ» με τον «Σταύρο», με την οικογένεια «Νικολαΐδη» να ζει μοναδικές στιγμές συγκίνησης και ευτυχίας.
Tv Έθνος






gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: