ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Σεμινάρια της Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ

Η Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων &...
Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών σε συνεργασία με την ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος ) πραγματοποίησαν με επιτυχία επιδοτούμενα σεμινάρια σε δύο κλάδους.

Κρεοπωλεία Γρεβενών με αντικείμενο : Διαχείριση Υγιεινή και Ασφάλειας Τροφίμων σε κρεοπωλεία.

Εστιάτορες Γρεβενών με αντικείμενο : Νέα Διατροφικά και Γαστρονομικά Πρότυπα, με κύριο στόχο την προώθηση των τοπικών τροφίμων και ποτών

Οι ανωτέρω επιχειρήσεις επιδοτήθηκαν με χρηματικά ποσά και επιπλέον έλαβαν πιστοποιητικό αναβάθμισης των επιχειρήσεων τους.

Η εκτέλεση των σεμιναρίων έγινε στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΕΚ, που διαθέτει άψογη υποδομή και άριστη τεχνογνωσία και εξυπηρέτηση .

Παρακαλούμε κάθε συμπολίτη και φίλο Γρεβενιώτη και Δυτικομακεδόνα να συμμετέχει στην μικρή εκδήλωση που γίνετε στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΕΚ υπό την αιγίδα της Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Δυτικής Μακεδονίας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών – Ειδών Εστίασης Κέντρων Ψυχαγωγίας – Καφενείων & Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Γρεβενών με αντικείμενο Νέες Γαστρονομικές Γεύσεις των Γρεβενιώτικων Προϊόντων.

Συνοδεύουν τις νόστιμες πρωτότυπες Γρεβενιώτικες γεύσεις τοπικά βραβευμένα κρασιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: