ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Η πιο δύσκολη εβδομάδα για τους γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Μνημόσυνο για την συμπλήρωση τριών μηνών από το χαμό του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη η συγκλονιστική υπόθεση θανάτου του οποίου συγκλόνισε το Πανελλήνιο, τελείται...
την ερχόμενη Κυριακή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σελλί Ρεθύμνου.

H κοινωνία του μικρού χωριού παραμένει σιωπηλή με τον χαμό του παλικαριού να αποτελεί ακόμα θέμα συζήτησης στα καφενεία.

Η οικογένεια του εξακολουθεί να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό του.

Την Κυριακή, το μικρό χωριό αναμένεται να γεμίσει από συγγενείς φίλους, γνωστούς και άγνωστους που θα δώσουν το "παρών" στο μνημόσυνο του αποδεικνύοντας ότι η μνήμη του μετά τα τραγικά συμβάντα που τον οδήγησαν στον θάνατο παραμένει ζωντανή.

Στα πλαίσια των ερευνών, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί για κατάθεση κι άλλο ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συμμετείχε στα καψόνια που είχε υποστεί από συμφοιτητές του ο άτυχος 20χρονος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας, ο ιατροδικαστής στην έκθεση που συνέταξε και παρέδωσε στις αστυνομικές.

Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, δεν κάνει λόγο για σαφή αυτοχειρία αλλά για φαινόμενη αυτοχειρία και αυτό γιατί λείπει ένα μέρος του σώματος του Β. Γιακουμάκη καθώς το έχουν φάει τα αγρίμια στο ερημικό σημείο που είχε βρεθεί το άψυχο σώμα του 20χρονου παιδιού.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ