ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Νέα σενάρια για τη δολοφονία της Άννυ – Τι λέει ο ψυχίατρος;

Τα κομμάτια του μακάβριου παζλ του θανάτου και της εξαφάνισης της σορού της άτυχης Άννυ επιχειρούν με κάθε τρόπο να συνθέσουν οι...
ανακριτικές αρχές, ερευνώντας προς κάθε πιθανή κατεύθυνση.

Τα μεγάλα κενά και οι συνεχείς αντιφάσεις στους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, οι καταθέσεις των μαρτύρων και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια «μαρτυρούν» πως κάτι βαθύτερο κρύβεται.

Ένα από τα πιο φρικτά σενάρια που ερευνώνται είναι και το ενδεχόμενο το παιδάκι να έπεσε στα «χέρια» παιδόφιλων που δρουν εντός και εκτός της χώρας.

Την εκδοχή αυτή ενισχύει μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε τις τελευταίες ημέρες στις ανακριτικές αρχές και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζητά να διερευνηθεί το ενδεχόμενο η δολοφονία του κοριτσιού να σχετίζεται με οργανωμένο κύκλωμα παιδόφιλων ή εμπορίας οργάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης του «πατέρα» της Άννυ από τους αστυνομικούς, ειδικός ψυχίατρος, ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροή δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα, παρακολουθούσε εντατικά τις αντιδράσεις του δράστη.

Σοκαρισμένος ο ψυχίατρος, αμέσως μετά την ομολογία του δράστη και τα όσα φρικιαστικά ανέφερε και μάλιστα με ιδιαίτερη ψυχραιμία στους Αστυνομικούς ανακριτές, εξέφρασε ένα πολύ σοβαρό ερώτημα και παράλληλα μια επιστημονική διαπίστωση.

Αυτό που είπε στους αστυνομικούς ο ψυχίατρος είναι πως ο τρόπος του δράστη να εξαφανίσει και το παραμικρό ίχνος του ίδιου του σπλάχνου του, δείχνει μεγάλη ενοχή, όχι για τον τεμαχισμό του πτώματος, αλλά για το μηχανισμό του θανάτου:

«Ίσως το παιδί να βρήκε έναν φρικτό και ειδεχθή θάνατο, είτε ακόμα και να κακοποιήθηκε seξοuαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο και μάλιστα εν γνώσει του 27χρονου».

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο συγκεκριμένος Έλληνας επιστήμονας που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από την ΕΛ.ΑΣ. και για άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ενώ έχει προσφέρει την επιστημονική του εμπειρία και σε αστυνομίες Ευρωπαϊκών κρατών…

Δεν υπάρχουν σχόλια: