ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Το ωραιότερο χαμόγελο της γυμναστικής και της Κρήτης!

 Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυμνάστριες της...
Ελλάδας δίχως αμφιβολία.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η γυμνάστρια που όλοι χαίρονται να παρακολουθούν!

Η Ιωάννα λοιπόν κατάγεται από την Πρέβεζα, ζει και εργάζεται ως δασκάλα δημοτικού σχολείου στην Κρήτη τα τελευταία 5 χρόνια, και δραστηριοποιείται παράλληλα στο χώρο της τηλεόρασης, με δική της εκπομπή για τη γυμναστική!

Άρχισε να γίνεται γνωστή με τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία και τη διάκρισή της ως Miss Κρήτη, εργάστηκε ως μοντέλο αλλά αυτό μόνο δεν της ήταν αρκετό.. Ήθελε να κάνω κάτι που θα ενεργοποιούσε τις δυνατότητες και τις κλίσεις της ενώ ταυτόχρονα θα της επέτρεπε να ξετυλίξει την προσωπικότητά της (κάτι που στο χώρο του μόντελινγκ είναι αδιανόητο).

Έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις και άλλες παραγωγές ενώ παράλληλα προέκυψε και το συμβόλαιό της με πρακτορείο στην Αθήνα.

Τα πράγματα όμως.. εξελίχθηκαν από μόνα τους στην Κρήτη, οπότε και της έγινε πρόταση να κάνει τη δική της εκπομπή, με τα πρώτα βήματα να γίνονται σε ένα μικρό τοπικό μουσικό κανάλι.

Το MY Forma, ήταν το βάπτισμα του πυρός. Μια πρωτοποριακή για τα δεδόμένα της Κρήτης εκπομπή, της οποίας η ιδέα, επιμέλεια, παρουσίαση ήταν εξ ολοκλήρου δική της ευθύνη.

Ο κόσμος γρήγορα έδειξε την αγάπη του και την αγκάλιασε. Ολοένα και περισσότερα άτομα, μοιράζονταν μαζί της τις εμπειρίες τους συνολικά γύρω από το Fitness και τον ενδεδειγμένο τρόπο ζωής που τους πρότεινε.

Σε πολύ μικρο χρονικό διαστημα, της εγινε προταση απο πολυ μεγαλο καναλι, να παει στην οικογενειά τους.

Μόλις λοιπόν ολοκληρώθηκε ο κύκλος του MY Forma, γεννήθηκε το City fresh, στην τηλεόραση CRETA.

Πάλι, δική της ιδέα, επιμέλεια και παρουσίαση. Ήδη ο κόσμος την σταματάει στο δρόμο, να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί της και να ζητήσει τις συμβουλές της!

Το City Fresh είναι μια δροσερη πρόταση τηλεοπτική, με εβδομαδιαία προβολη. Μια ευκαιρία για τους Κρητικούς να ανακαλύψουν τη γειτονια τους, την πολη τους, το νησι τους.

Με προτάσεις στυλ, μόδας, άσκησης, διατροφής, διακόσμησης, μουσικής, με αστεία βίντεο από όλο τον κόσμο, με έξυπνα tips και λύσεις, με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες, επιθυμίες, σκέψεις και αναζητήσεις του κόσμου.

Με αφετηρία το χιούμορ, το City fresh είναι στην καρδιά της Κρήτης!

































sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: