ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα... αντρικά εσώρουχα!

Ήρθε η ώρα να αναφερθούμε επιτέλους και σε ένα θέμα για το οποίο ξέρουμε ότι νιώθεις άβολα! 
Ήρθε η ώρα να ανοίξει ο φάκελος:
Αντρικά εσώρουχα! Χρήσιμα tips , συμβουλές και ιδέες για να είσαι προσεγμένος μέχρι εκεί που δεν φτάνει το μάτι...!

Ορίστε μερικά κεφαλαιώδη ερωτήματα στα οποία ήρθε η ώρα να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Τι χρειάζεται ένα αντρικό εσώρουχο για να είναι ok πέρα από το να είναι καθαρό;
Αρχικά η έκφραση "να είναι καθαρό" αποτελεί απαράβατο κανόνα που δεν πρέεπι να παραβείς ποτέ στη ζωή σου. Από εκεί και πέρα, το καλοραμμένο και χωρίς τρύπες εσώρουχο είναι επίσης σημαντικό. Ακόμα διάλεξε άριστης ποιότητας βαμβακερό σλιπ ή μποξεράκι, μονόχρωμο ή με διακριτικά prints (ρίγες ή καρό είναι safe επιλογές) και καλό λάστιχο που δεν θα σε καταπιέζει και δεν θα αφήνει σημάδι στην μέση σου. Καλύτερα να αποφύγεις τα έντονα, φωνακλάδικα brands – λίγα πράγματα είναι τόσο κακόγουστα όσο μια show-off μάρκα που ξεπροβάλλει από το τζιν σου καθώς σκύβεις.

Ποιο χρώμα είναι προτιμότερο;
Σίγουρα το κλασικό άσπρο ή μάυρο, αλλά επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι μόνο έτσι, το γκρι, από τη δεκαετία των 90s που πρωτοπήρε τα στιλιστικά ηνία μέχρι και σήμερα, πραγματικά μοιάζει να είναι το πιο relaxed χρώμα. Το γκρι εσώρουχο είναι ταιριαστό σε χαλαρούς, cool τύπους. Δοκίμασέ το!

Ποια prints είναι ΟΚ για τα εσώρουχά μου;

Γενικά τα prints στα αντρικά εσώρουχα είναι κάπως επίφοβα καθώς μπορούν εύκολα από την κατηγορία "ενδιαφέροντα" να περάσουν στην κατηγορία "γραφικά". Οι διακριτικές ρίγες και τα καρό είναι πάντα καλές επιλογές, ενώ από εκεί και πέρα θα πρέπει να επιστρατεύσεις το καλό σου γούστο για να ξεχωρίσεις τα μεν από τα δε. Σαν γενικός κανόνας, οτιδήποτε σαν αυτοκινητάκια, ζωάκια, καρτούν, καλύτερα να το αποφύγεις, ενώ τα πιο αφηρημένα σχέδια μπορούν να δείχνουν κομψά χωρίς να είναι βαρετά.

Υπάρχει τρόπος να βρω το μέγεθός μου στα εσώρουχα χωρίς να τα δοκιμάσω;
Προσπάθησε να καταλάβεις με το μάτι αν το εσώρουχο που θέλεις να αγοράσεις θα σου κάνει ή δοκίμασε την τεχνική του λαιμού: ο λαιμός σου έχει περίπου την μισή περίμετρο από την μέση σου, οπότε αν τυλίξεις ένα διπλωμένο εσώρουχο γύρω από το λαιμό σου και οι άκρες του συναντιούνται, λογικά σου κάνει. Αν δεν έχεις πρόβλημα με την ιδέα να τυλίξεις ένα βρακί γύρω από το λαιμό σου, τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

Ποιος τύπος εσώρουχου μπορεί να κάνει το επίμαχο σημείο μου να δείχνει μεγαλύτερο;
Και έτσι κάτι πιο... χρηστικό για το τέλος (για να γελάσουμε και λίγο βρε αδερφέ). Πώς μπορείς να κάνεις τα προσόντα που διαθέτεις να δείχνουν μεγαλύτερα χωρίς εξωτερική βοήθεια; Μείνε πιστός στα εφαρμοστά σλιπ, που συγκρατούν το πακέτο σου ευλαβικά και το συγκεντρώνουν στο μπροστινό μέρος και προτίμησε τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, που τονίζουν τις φυσικές αρετές σου με 100% φυσικό τρόπο.


manslife

Δεν υπάρχουν σχόλια: