ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Εξώδικο του Γρεβενιώτη Γιάννη Ταφύλλη στον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη!!!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο γενικός γραμματέας του ΥΕΘΑ, Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος απέστειλε εξώδικο προς την εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»...
και τον Θέμο Αναστασιάδη, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπο και την ιδιότητά του. Συγκεκριμένα, είχε κατηγορηθεί πως υπήρξε υπεργολάβος παλαιότερων αντισταθμιστικών ωφελημάτων εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Ο ίδιος καλεί τους υπεύθυνους της εφημερίδας να ανασκευάσουν το σύνολο της συλλογιστικής που εκφράζεται μέσω των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, τα οποία θίγουν βαθύτατα την τιμή και την υπόληψή του, προβαίνοντας σε σχετικό δημοσίευμα στην αμέσως επόμενη της επιδόσεως κυριακάτικη έντυπη έκδοση, διαφορετικά, όπως τονίζει, επιφυλάσσεται να προβεί στην λήψη οποιουδήποτε μέσου του παρέχει ο νόμος προς αποκατάσταση του σοβαρά τρωθέντος κύρους, τιμής και υπόληψής του.

koutipandoras.gr



Αυτός είναι ο απόστρατος Σμήναρχος Γιάννης Ταφύλλης από τα Γρεβενά!!!
Το όνομα του Γιάννη Ταφύλλη, του μέλους της γραμματείας του τμήματος εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚΕυάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την εξεταστική Επιτροπή για το θέμα των υποβρυχίων. Τον κ. Ταφύλλη υπερασπίστηκε ο κ.Τσίπρας.

Ποιος είναι ο Γιάννης Ταφύλλης
Ο Γιάννης Ταφύλλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δεσκάτη και φοίτησε στο Τμήμα Ιπταμένων της Σχολής Ικάρων και απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (MSc, PgDip) στην επιστήμη των υπολογιστών από το πανεπιστήμιο του Essex της Αγγλίας με εξειδίκευση στην ανάλυση και σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων υψηλών απαιτήσεων.

Ολοκλήρωσε εικοσιπενταετή καριέρα στην Πολεμική Αεροπορία και αποστρατεύτηκε με το Βαθμό του Σμηνάρχου έπειτα από αίτησή του. Υπηρέτησε ως πιλότος μαχητικών και επιτελής και στη συνέχεια ως επικεφαλής του φορέα για τη σχεδίαση και ανάπτυξη της υποδομής των πληροφοριακών συστημάτων που υποστηρίζουν το επιχειρησιακό έργο της Αεροπορίας έως και σήμερα.

Στη διάρκεια της καριέρας του στη Αεροπορία απέσπασε πέντε τιμητικές διακρίσεις μεταξύ των οποίων και για τη συμβολή του στην ανακάλυψη και τεκμηρίωση σοβαρών προβλημάτων σε αεροσκάφη που παραλάμβανε η Αεροπορία στα πλαίσια της Αγοράς του Αιώνα.

Διετέλεσε διευθυντής της διεύθυνσης διαχείρισης λογισμικού των Ιπταμένων RADAR του NATO στη Γερμανία έχοντας υπό την εποπτεία του επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό από δώδεκα χώρες.

Στη συνέχεια προσελήφθη ως Σύμβουλος Πληροφορικής στο Στρατηγείο Νοτιοκεντρικής Ευρώπης όπου είχε την ευθύνη για τη σχεδίαση και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων μεγάλης κλίμακας. Επιπλέον ανέλαβε την υλοποίηση εκτενών προγραμμάτων ενημέρωσης σε χώρες του προγράμματος “Σύμπραξη για την Ειρήνη” για υποδομές και τεχνολογίες αιχμής στον τομέα Διοίκησης και Ελέγχου.

Εργάστηκε ως Σύμβουλος και Τεχνικός Διευθυντής σε εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού με δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Κολονίτσου και πατέρας της Θεοδώρας, της Μυρτώς και του Κωνσταντίνου.