ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Σε ποια σημεία θέλουν οι γυναίκες να τις αγγίζουν;

Γνωστές πληροφορίες και δεν αντιλέγουμε πως τα τρία παραπάνω αποτελούν τα βασικά σημεία διέγερσής του και σου! 
Όμως δεν επιτρέπεται να μένει μόνο σε αυτα. 

Πάνω στον ερωτικό ενθουσιασμό τους οι άντρες συνηθίζουν να παραμελούν όλο το υπόλοιπο -όχι δίμετρο αλλά υπέροχο- κορμί σου.

Αυτό που πραγματικά αγνοούν είναι πως αν τελικά σε αγγίξουν στα παραμελημένα σημεία του σώματός σου, που ακολουθούν στο κείμενο, θα τους προσφέρεις μεγαλύτερη απόλαυση…

Ποια είναι αυτά τα σημεία;
Τα μαλλιά
Οι άντρες παρόλο που παρατηρούν και θαυμάζουν στη γυναίκα τα πλούσια υγιή μαλλιά (οι έρευνες το λένε) στο σεξ δεν δίνουν καμία σημασία. Άφησέ τον με τα δάχτυλά του να διατρέξει τα μαλλιά σου σαν να θέλει να τα απομακρύνει από το πρόσωπό σου για να σε δει καλύτερα. Αυτή η κίνηση δημιουργεί οικειότητα και βγάζει την πιο συναισθηματική πλευρά και των δύο. Και όπου συναίσθημα και οργασμός!

Το πίσω μέρος του λαιμού
Όταν ξεκινήσετε τα φιλιά και πριν εκείνος κατέβει χαμηλά βρες έναν τρόπο να του πεις να μείνει στο λαιμό σου και ειδικά στο πίσω μέρος. Μπορείς να του γυρίσεις πλάτη (δεν θα προσβληθεί μην ανησυχείς) και εκείνος θα πιάσει το νόημα. Αισθησιακά φιλιά, αναπνοές και χάδια θα σε στείλουν σε άλλα επίπεδα απόλαυσης.

Οι λοβοί των αυτιών
Για όλες τις γυναίκες τα φιλιά στα αυτιά και στους λοβούς και ακόμη και μερικές απαλές δαγκωματιές είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Πρόκειται για μια περιοχή εξαιρετικά ευαίσθητη, που ανταποκρίνεται άμεσα στην επαφή και διεγείρει τη γυναίκα. Δεν θα πρέπει να την αγνοεί. Αν παράλληλα σου ψιθυρίζει και μερικές ερωτικές φράσεις όπως “σε θέλω”, “μου αρέσεις” θα σε κάνουν να ανυπομονείς για τη διείσδυση.

Το εσωτερικό των μηρών
Όποια γυναίκα και αν ρωτήσεις θα σου πει πως αυτό το σημείο είναι το πλέον διεγερτικό για να μπει στο κλίμα. Το άγγιγμα στο εσωτερικό των μηρών είναι η πιο ερεθιστική κίνηση που μπορεί να σου κάνει και σχεδόν κανείς άντρας εκείνη τη στιγμή δεν το θυμάται. Τα χάδια και κατόπιν τα φιλιά του εκεί πρέπει να είναι πάντα στα προκαταρκτικά σας. Για σένα η στιγμή της διείσδυσης θα είναι διαφορετική.

Η περιοχή της λεκάνης
Αυτή η περιοχή πρέπει να προηγείται της διείσδυσης. Το να φιλήσει την κοιλιά σου, να χαϊδέψει όλη την περιοχή, να σε δαγκώνει όλο και πιο χαμηλά είναι το ιδανικό ξεκίνημα για να αρχίσει το σεξ. Πρέπει να προετοιμάσει το σώμα σου για αυτό που θα ακολουθήσει και αυτός είναι ο τέλειος τρόπος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: