ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Τι πρέπει να κάνετε για να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα

Ανήκετε στο 90% των γυναικών που υποφέρουν από κυτταρίτιδα, επηρεάζοντας αρνητικά την αυτοπεποίθηση σας; Τότε υπάρχουν απλές λύσεις, οι οποίες μπορούν να...
μειώσουν την κυτταρίτιδα, με φυσικό κυρίως τρόπο.

-Το μασάζ είναι μια δημοφιλή και πολύ συχνά αποτελεσματική θεραπεία, καθώς με την τριβή του δέρματος αυξάνεται και η ροή του αίματος, καθώς και η λεμφική παροχέτευση και δημιουργείται μια προστασία απέναντι στην κυτταρίτιδα. Με τη μέθοδο αυτή, η κυτταρίτιδα μπορεί να αρχίσει να μειώνεται σταδιακά και να εξαφανίζονται σιγά σιγά τα πρηξίματα και οι «λακκούβες». Για την επιτυχία αυτού του τρόπου, απαιτείται εξειδικευμένο άτομο, αλλά και αρκετός κόπος, υπομονή και κάποια χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν.

-Ένας άλλος τρόπος είναι η διατροφή. Στην ουσία απαγορεύονται τα γλυκά και τα λιπαρά, ενώ συνιστώνται τα λαχανικά, κυρίως φρέσκα και τα φρούτα μαζί ή ενδιάμεσα των τριών κυρίων γευμάτων μας. Οι ειδικοί δεν θεωρούν ότι μια μικρή παρασπονδία σε όλα τα παραπάνω θα μας επιδεινώσει, απλά μια πιο υγιεινή διατροφή θα βοηθήσει τις προσπάθειές μας.

-Μην ξεχνάτε το νερό. Θεωρείται ένας απλός, φυσικός, αλλά και αποτελεσματικός τρόπος εξάλειψης της κυτταρίτιδας, εφόσον ο οργανισμός μας πάντα πρέπει να ενυδατώνεται όσο καλύτερα γίνεται, ιδιαίτερα σε μια τέτοια περίπτωση.

-Ενημερωθείτε για τις καλύτερες φυτικές κρέμες που μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα με τις άλλες θεραπείες που εφαρμόζετε.

-Ασκηθείτε. Η άθληση είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για τη μείωση της κυτταρίτιδας.

fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: