ΣΙΝΕ

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πρωτάθλημα και στους μικρούς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Κ-17 στον τελικό που έγινε στο Αγρίνιο, επικρατώντας...
1-0 του ΠΑΟΚ χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Χρήστου και πανηγύρισε το τρίτο τρόπαιο σε αυτές τις ηλικίες.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στον τελικό του Final Four που διεξήχθη στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα Κ-17 της Σούπερ Λιγκ και επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ με ένα πανέμορφο τέρμα του Χρήστου στο 82′.

Όμως ας ξεκινήσουμε από την αρχή, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από την αρχή της αναμέτρησης, ωστόσο δεν είχε την τόσο μεγάλη στιγμή παρά μόνο στο 12′ με το μπέρδεμα στην άμυνα του ΠΑΟΚ που παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 22′, όταν η κεφαλιά του Βάρκα έφυγε άουτ. Από εκεί και πέρα δεν έγινε κάποια ευκαιρία, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην απειλεί παρά μόνο με κάποια σουτ που δεν ανησύχησαν τον Γαβαλά.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν αρκετά βαρετό και όλα έδειχναν πως η παράταση ήταν μονόδρομος… Ελάχιστες φάσεις, χωρίς κάποια μεγάλη στιγμή από κάποια ομάδα, αλλά ο Χρήστου είχε αντίθετη γνώμη! Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, βρέθηκε ξεμαρκάριστος έξω από την περιοχή έπιασε ένα πανέμορφο σουτ και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Σιαμπάνη που δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό.

Έτσι, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα Κ-17 στην ιστορία του και όπως είναι φυσικό τα… πιτσιρίκια το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους!

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Τζουμάκης (55′ Τσιλίκης) , Λάμπρου (95′ Θυμιανός) , Βάρκας (90′ Κολτσίδας), Κηπουρός (80′ Ξενιτίδης) , Κιρτζιαλίδης (58′ Κουγιός).

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης ( 66′ Παπαθανασίου) , Αηδονίνης, Λιάπτσης, Δημητρίου (80′ Πασπαλάς) , Κυριλλίδης, Αργυρίου (58′ Καπρέτσος), Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας (16′ Ευθυμίου-85′ Κουτούσης), Ματθαίου.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: