ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Έπαιξαν μπουνιές Ελένη και Μάκης πάνω από την κούνια για το όνομα της μικρής

“Δεν θα βγάλω εγώ την κόρη μου Λιλίκα”!
Οι πιέσεις του Παντζόπουλου και η έκρηξη της…

παρουσιάστριας. Οι εντάσεις ξεκίνησαν από τη μέρα που γύρισε από το μαιευτήριο. Τώρα, όμως ο καβγάς ήταν τρικούβερτος!

Πανικός στα Μελίσσια πάνω από την κούνια του μωρού και πανηγυρική επιβεβαίωση του “YES!”, που πρώτο σας είχε αποκαλύψει την κόντρα που υπάρχει για το όνομα της μικρής. Μπορεί η Ελένη να… ειδοποίησε τους followers της στο Τwitter ότι ο Μάκης ξημεροβραδιάζεται αγκαλιά με την κόρη του και δεν την αφήνει με τίποτα από τα χέρια του, αλλά πριν από λίγες ημέρες οι φωνές και τα ουρλιαχτά της παρουσιάστριας ξεσήκωσαν όλα τα Μελίσσια. Αιτία για μία ακόμη φορά το όνομα που θα δοθεί στο μωρό και αποτέλεσε τη σπίθα για να ξεσπάσει ένας τρικούβερτος καβγάς. “Η κόρη μου δεν θα βγει Λιλίκα”, ωρυόταν η Ελένη και ο Μάκης σε έξαλλη κατάσταση έφυγε από το δωμάτιο χτυπώντας με όλη του τη δύναμη την πόρτα.
Το “YES!” σας είχε αποκαλύψει ότι από τη μέρα που γεννήθηκε το μωρό υπήρχε ένα θρίλερ γύρω από το όνομά του και οι διαμάχες είχαν ξεκινήσει όταν η Ελένη επέστρεψε από το μαιευτήριο. Όχι μόνο ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά και ανάμεσα στις συμπεθέρες, αφού τόσο η μητέρα της Ελένης, Ζέτα, όσο και του Μάκη, Λιλίκα (σ.σ. Βασιλική), θέλουν να ακουστεί το όνομά τους στη βάφτιση, η οποία θα γίνει στην Άνδρο. Ούτε η μία ούτε η άλλη έχουν “βγει” από τα παιδιά τους και δίνουν τη δική τους… μάχη, για να πει το όνομά τους ο νονός της μικρής.

Αδυναμία
Όλη αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει τον έντονο εκνευρισμό της Ελένης η οποία δεν θέλει διαφωνίες κι εντάσεις στο σπίτι της, πάνω από την κούνια του μωρού. Παρά τις προσπάθειές της, όμως, αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό και πριν από λίγες ημέρες έγινε η… έκρηξη. Όταν ο Μάκης, ο οποίος έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, άνοιξε πάλι την κουβέντα για το όνομα και είπε ότι θα ήθελε η κόρη του να πάρει το όνομά της, το μάτι της Μενεγάκη γούρλωσε. “Δεν θα βγάλω το παιδί μου Λιλίκα” απάντησε αμέσως, ο Μάκης δεν έκρυψε τη δυσφορία του και δεν ήθελε και πολύ να ξεκινήσει ένας τρικούβερτος καβγάς.
Τα ουρλιαχτά της Ελένης ακούγονταν έξω από τη βίλα στα Μελίσσια, ενώ και ο Μάκης ύψωσε τον τόνο της φωνής του. Πρώτη φορά οξύνθηκαν τόσο πολύ τα πνεύματα και κανείς άλλος στο σπίτι δεν τόλμησε να πει οτιδήποτε. Όταν ο Παντζόπουλος είδε ότι η κατάσταση ξέφυγε, σηκώθηκε κι έφυγε από το δωμάτιο κλείνοντας με δύναμη την πόρτα πίσω του.

Δεν αλλάζει συνταγή
Ο σύντροφος της Μενεγάκη δεν έχει κρύψει ότι θέλει να δώσει το όνομα της πολυαγαπημένης μητέρας του στην κόρη του, αφού είναι το πρώτο του παιδί. Η παρουσιάστρια όμως από την πλευρά της έχει αποδείξει ότι δίνει ονόματα στα παιδιά της που δεν έχουν σχέση ούτε με τις οικογένειες (Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια) και θέλει αυτό να συνεχιστεί. Το πρέσινγκ που δέχεται από τον σύντροφό της αλλά και η… μάχη ανάμεσα στις συμπεθέρες την τρελαίνει. Θα μπορούσε να είχε δώσει σε κάποια από τις κόρες της το όνομα της μητέρας της, όμως δεν το έκανε. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν αποκλείεται η Ελένη για να κρατήσει τις ισορροπίες να δώσει στην κόρη της τα ονόματα και των δύο γιαγιάδων, αλλά αυτό δεν δείχνει καθόλου πιθανό, αφού η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να χαλάσει τη μέχρι τώρα… συνταγή.
“Εγώ θα αποφασίσω” λέει και ξαναλέει, πιστεύοντας ότι στο τέλος θα κάμψει όλες τις αντιστάσεις του Μάκη. Βέβαια μέχρι να ανακοινωθεί το όνομα προβλέπονται και άλλα… εκρηκτικά επεισόδια ανάμεσα στο ζευγάρι και στις δύο συμπεθέρες.


Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Δεν υπάρχουν σχόλια: