ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Πραγματική Ιστορία: H γυναίκα που ήταν αλλεργική στο σπέρμα του άνδρα της

Η Marie Cuthbertson μετά το sex άρχισε να νιώθει πολύ άσχημα. Όταν πήγε στο γιατρό της έδωσε αντιβιοτικά αφού θεώρησε ότι...
κόλλησε κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα. Οι ενοχλήσεις συνεχίζονταν οπότε η 30χρονη συνέχισε να επισκέπτεται διάφορους γιατρούς προκειμένου να ανακουφιστεί.

Οι γιατροί επέμεναν πως πρόκειται για νόσημα και υπονόησαν πως ο σύζυγός της προφανώς ξενοκοιμόταν. Το θέμα ήταν πως αυτό δεν συνέβαινε. Κάθε φορά που οι δυό τους έρχονταν σε επαφή, η Marie μετά υπέφερε από πόνους και ερεθισμούς στην περιοχή. Δέκα χρόνια αφού είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα, ένας γιατρός βρήκε επιτέλους το γιατί. Η Marie ήταν αλλεργική στο σπέρμα του άνδρα της. Αφότου άρχισαν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό τα προβλήματα εξαφανίστηκαν.

Αν σας φαίνεται ιστορία "τραβηγμένη από τα μαλλιά" θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι 1 στις 10 γυναίκες έχει τέτοια ζητήματα. Περίπου το 12% των γυναικών φαίνεται να αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα, απλώς δεν υπάρχει επίσημη διάγνωση γιατί οι γυναίκες ντρέπονται να πάνε στο γυναικολόγο να το αναφέρουν.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: