ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Παγκόσμιος μήνας αυνανισμού o μήνας Μάιος! Δείτε πως πρέπει να τον γιορτάσετε!

Ο Μάιος αποτελεί μήνα αυνανισμό στις ΗΠΑ και όχι μόνο! Φυσικά, πρέπει να τον γιορτάσεις όπως του πρέπει. Και μην νομίζεις πως θα βαρεθείς.
Με τέτοια διασκεδαστικά κόλπα, δεν θα θέλεις άλλον στο κρεβάτι σου.

1. Χρησιμοποίησε λιπαντικό:
Όσο πιο υγρή και μόνη είσαι, τόσο το καλύτερο. Περίπου οι μισοί από τους άντρες και γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται, παραδέχονται πως το λιπαντικό τους βοήθησε να φτάσουν γρηγορότερα σε οργασμό, βάσει πρόσφατης έρευνας.

2. Βάλε το στήθος σου στο παιχνίδι:
Μην παραμελείς το στήθος σου! Ο οργασμός της θηλής υπάρχει και σε περιμένει να τον ανακαλύψεις! Παίξε και συνδύασε τις κινήσεις στο στήθος και στην μικρή σου περιοχή.

3. Επένδυσε σε ένα ωραίο παιχνίδι του σεξ

Ο γνωστός λαγός (rabbit) τον οποίο μάθαμε από τη Σαμάνθα Τζόυνς στο θρυλικό Sex and the City, είναι μόνο μια επιλογή sex toy, που μπορείς να κάνεις.

4. …Μήπως να επενδύσεις και σε δύο παιχνίδια;
Υπάτχουν πλέον στο εμπόριο και online τόσες επιλογές βοηθημάτων που μπορούν να ερεθίσουν την κλειτορίδα σου ή να χτυπήσουν το σημείο G καλύτερα κι από τον πιο ηδονικό εραστή. Γιατί να μην τα έχεις στο ντουλαπάκι σου;

5. Φτιάξε ατμόσφαιρα
Σε ένα κρεβάτι άνω- κάτω με βρώμικα σεντόνια και παλιά ξεχειλωμένα εσώρουχα, οργασμό από την αυτοϊκανοποίηση δεν βλέπω να έρχεται. Όσο πιο σέξι κάνεις το δωμάτιό σου (μουσικούλα, μοσχομυριστά σεντόνια, κεράκια) και όσο πιο σέξι είσαι κι εσύ (ντύσου και ετοιμάσου σαν να έκανες σεξ με τον Μπραντ Πιτ) τόσο πιο αποτελεσματικός θα είναι ο αυνανισμός σου.

6. Χαλάρωσε και πήγαινε το θέμα σιγά σιγά
Το γρήγορο σεξ ακόμα και με παρτενέρ, ποτέ δεν σε ικανοποίησε. Πόσο μάλλον όταν το κάνεις μόνη σου. Όσο πιο σιγανά και σωστά περιποιείσαι τον εαυτό σου, τόσο πιο πολύ θα τον ευχαριστηθείς.

7. Εξερεύνησε το σώμα σου
Ο κόλπος σου δεν είναι η μόνη ερωτογενής σου ζώνη. Εξερεύνησε το σώμα σου από γωνιά σε γωνιά και το αποτέλεσμα θα σε κάνει να εκπλαγείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: