ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Σοκαριστικό! Σκοτώθηκε ο αδερφός γνωστού Έλληνα τραγουδιστή και το βράδυ τραγουδούσε στην πίστα!(PHOTOS)

«Show must go on» έλεγε πριν από πολλά χρόνια ο Freddy Mercury και λίγοι ήταν εκείνοι που καταλάβαιναν την ουσία των στίχων. Μόνο αν το ζήσεις καταλαβαίνεις.
Και είναι πολλές οι φορές που ακούμε ηθοποιούς, τραγουδιστές ακόμη και δημοσιογράφους και παρουσιαστές να περιγράφουν ζόρικες στιγμές από τη ζωή τους και κάποιοι να νομίζουν πώς είναι απλά υπερβολές. Δεν είναι συμβαίνει. Και όταν συμβαίνει-δημοσιογραφικά- έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο Θόδωρος ήταν αυτό που λέμε η αδερφή ψυχή του Γιώργου Δασκαλάκη. Ένας άντρας με τον οποίο ο νεαρός τραγουδιστής μεγάλωσε μαζί στη Νυρεμβέργη. Ομογενής κι αυτός, μετανάστης αποφάσισε το 2008 να επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένειά του και τις δυο κόρες του. Όμως το μήνα της ζωή του κόπηκε προχθές στην παραλιακή.

Το κακό μαντάτο έφτασε στον Γιώργο με τον οποίο μάλιστα συνεργαζόταν σε μια άλλη δουλειά που είχαν φτιάξει μαζί. Και έφτασε λίγες ώρες πριν την εμφάνισή του στη Χαλκίδα. Στο μαγαζί του Δημήτρη Καρρά. Και μάλιστα χθες που έγιναν όλα αυτά, ο Γιώργος λούστηκε, «χτίσθηκε» με λουλούδια σε ένα μαγαζί που έγερνε προς τη θάλασσα εξαιτίας του κόσμου που γέμισε τον χώρο ασφυκτικά.

Ο ίδιος ο Γιώργος έγραψε για τον φίλο του:

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ….ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ….
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ….ΓΕΛΑΣ ΑΠΕΞΩ….ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΛΑΙΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ….ΣΙΩΠΗΛΑ….
ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΤΙ ΠΟΝΟ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ…..
ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ….
ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ….ΤΟ 2006…..

ΕΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟ….ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ »ΑΔΕΛΦΟ» ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ…..
ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΑΙΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ….
ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ »FRITZ» ΘΕΟΔΩΡΕ ΚΟΥΤΟΥΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ…
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΣΟΥ….
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΄΄ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ΄΄”


Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: