ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η απόγνωση νεαρής μητέρας: “Δεν ζητάω ελεημοσύνη, θέλω δουλειά για να ζήσω το παιδί μου” [video]

Ζει με τον ανήλικο γιο της σε ένα σπίτι που δεν έχει ούτε τα βασικά, είναι άνεργη και δεν…
υπάρχει κανένα εισόδημα για την οικογένεια της. Οι προσπάθειες της να βρει εργασία δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Αναγκάζεται ακόμα, όπως δηλώνει στοpatratora.gr, κάποιες ημέρες, να μην στέλνει το παιδί της στο σχολείο, γιατί δεν έχει να του δώσει κολατσιό και δεν θέλει ο γιος της να γίνει αντικείμενο σχολιασμού και χλευασμού από τους συμμαθητές του.

Ο λόγος για νεαρή μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του patratora.gr, αυτή και ο 11χρονος γιος της, ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες σε ένα σπίτι, που τους έχει παραχωρηθεί στην περιοχή Κρύα Ιτεών στην Πάτρα.



Ο χειμώνας που πέρασε ήταν πολύ δύσκολος… Προσπαθούσε να σφραγίσει τα παράθυρα και τις πόρτες με χαρτιά για να μην «μπαίνει» ο αέρας και η βροχή, από τα τούβλα. Το ταβάνι είναι ανύπαρκτο, στο σπίτι που ζουν και η οικονομική δυνατότητα για να γίνουν κάποιες βελτιωτικές παρεμβάσεις ….ανύπαρκτη!






Διατηρώντας την αξιοπρέπεια της παρά την δύσκολη θέση που βρίσκεται, η νεαρή μητέρα «ανεβαίνει» τον δικό της «γολγοθά» και ξεκαθαρίζει πως δεν ζητά ελεημοσύνη παρά μόνο μια δουλειά για να μπορεί να προσφέρει στο παιδί της τα βασικά και κυρίως να μετακομίσει σε ένα πιο ασφαλές και ανθρώπινο περιβάλλον διαβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: