ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ο καιρός σήμερα Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη κυρίως...
τις θερμές ώρες της ημέρας και τις πρωινές ώρες πιθανόν στο Βορειοανατολικό Αιγαίο περιμένουμε την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015. Τα φαινόμενα στα δυτικά, την Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά και βόρεια τμήματα περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα στο Σαρωνικό θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά τμήματα περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.



Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: