ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Τετάρτη 10/6

Όταν οι αισθήσεις σωπαίνουν, η διαίσθηση φλυαρεί

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Για σήμερα μάλλον θα προτιμήσεις την ξεκούραση και τη θαλπωρή. Η ηρεμία θα σε βοηθήσει να δεις μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα σου, πιο γλυκιά και λιγότερο αγχωτική. Ίσως μέσα σου κρύβεις μια ανησυχία για κάποια άτομα που έχουν ανάγκη και μπορεί να προθυμοποιηθείς να τα φροντίσεις.
Ερωτικά: Ένας Παρθένος σου βγάζει πολλά θετικά συναισθήματα και πιστεύεις ότι μαζί μπορείτε να κάνετε πολλά. Υπάρχει περίπτωση να υπερβάλλεις και να βλέπεις πολύ εξιδανικευμένα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Εσύ έχεις κάνει τις προσπάθειές σου και το μόνο που σου μένει είναι να ξεκουραστείς. Χωρίς να πιεστείς και πάρα πολύ, θα ασχοληθείς με γραφική δουλειά και οργανωτικά θέματα, που πιθανόν να έχεις αφήσει τις προηγούμενες ημέρες λόγω υπερβολικού φόρτου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η φαντασία θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το ιδανικό περιβάλλον για σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς. Ίσως οι φίλοι σου σε ξεσηκώσουν να τους ακολουθήσεις κάπου που θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Επειδή θέλεις να παραμείνεις ήρεμος/η και να αποφύγεις κόντρες και διαφωνίες θα είσαι πολύ ανεκτικός/η. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, από το μεσημέρι και μετά μπορεί να εμφανιστεί ένας Κριός και να σε αναστατώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα μοιραστείς εμπειρίες και πληροφορίες με άτομα πολύ δημιουργικά. Η προσφορά από ένα φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο θα είναι τόσο καλή που δε θα μπορείς να αρνηθείς κι ενδεχομένως να βγάλετε από εκεί και κάποια χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Υπάρχει διάσταση απόψεων με άτομα του περιβάλλοντός σου, κάτι που σε κάνει αναποφάσιστο/η ως προς το τι θα κάνεις και με ποιο. Πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες ή ακόμα και ψευδαισθήσεις που ίσως έχεις σχετικά με μια οικογενειακή σου υπόθεση.
Ερωτικά: Μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα κάποια στιγμή και το άλλο πρόσωπο να θεωρήσει την συμπεριφορά σου είτε αδυναμία είτε δειλία ή διάθεση για χωρισμό. Αν σχετίζεσαι με Παρθένο, σίγουρα θα υπάρχει ασυνεννοησία στην επικοινωνία σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις αμφιβολίες για κάποια πρόσωπα μέσα στην δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις να δράσουν για να δεις τι γίνεται. Θα παρουσιαστεί κάτι καλό αλλά για να το αντιληφθείς, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοικτά και να μην ασχολείσαι με ανούσια θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Κάνεις όνειρα για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για ανώτερες σπουδές ή ακόμα και για κάτι πολύ περισσότερο. Δε σου αρέσει βέβαια να αφήνεις το σπίτι σου, από την άλλη όμως, αν υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιήσεις εύκολα κάποια σχέδιά σου θα το σκεφτείς σοβαρά. Από το μεσημέρι και μετά οι φιλοδοξίες σου θα αυξηθούν.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι πολύ έντονα ένα πρόσωπο που αγαπάς και νιώθεις ότι θέλεις να το προστατέψεις. Ο Ιχθύς καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι σου, αν και μερικές φορές παραείναι ευαίσθητος. Ένας Σκορπιός μπορεί να σου τηλεφωνήσει για να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή με πρόσωπα από τη δουλειά σου πιθανόν να σου κάνει καλό, γιατί αν βρεθείτε από κοντά, θα μπορέσεις πιο εύκολα να αναλύσεις τα προβλήματα που έχεις, χωρίς να κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Δεν πρέπει να πέσεις στην παγίδα της λύπησης και να επηρεάζεσαι από συμπεριφορές ατόμων που ενδεχομένως σου παρουσιάζονται ως θύματα γιατί τότε δεν θα έχεις καθαρή αντίληψη. Πιθανόν να κάνεις παρέα με κάποια πρόσωπα, μόνο και μόνο επειδή νιώθεις ότι χρειάζονται τη βοήθεια σου.
Ερωτικά: Έχεις μπερδευτεί λίγο και δεν ξέρεις επακριβώς το λόγο που είσαι μαζί με ένα Ιχθύ. Επειδή σε θέλει κι αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή σου ή γιατί νοιάζεσαι και δε θέλεις να τον πληγώσεις. Προς το παρόν θα αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ως έχουν. Με ένα Κριό θα δημιουργηθεί μια έντονη χημεία.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα συναισθήματά σου μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος μονοπάτι γι' αυτό θα χρειαστεί να λειτουργήσεις πολύ δυναμικά σε κάτι που θέλεις να ξεκινήσεις και να μην αφήσεις καταστάσεις και άτομα να σε κρατήσουν πίσω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θα βρεθείς με άτομα που περνάς καλά. Αυτό που είναι απαραίτητο στη συγκεκριμένη φάση είναι το να αποκτήσεις την ικανότητα να ξεχωρίζεις με ποια πρόσωπα μπορείς να συνυπάρξεις για να μη νιώθεις ότι αργότερα κάποιο θα σε ξεγελάσει ή θα σε εκμεταλλευτεί.
Ερωτικά: Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να έχει μια υπερβολή αλλά τουλάχιστον αυτός ξέρει τι θέλει, σε αντίθεση με εσένα που δεν έχεις αποφασίσει πως θα είσαι μαζί του. Με τον Τοξότη είναι πιο δύσκολα γιατί διαφωνείτε σε νοοτροπίες και αντιλήψεις αλλά υπάρχει η αίσθηση της ελευθερίας που σου προσφέρει την οποία θεωρείς πολύ σημαντική.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν οι εκτιμήσεις σου να μην είναι σωστές γι' αυτό πρόσεξε τις παρατηρήσεις ή τις γνώμες των δικών σου ανθρώπων ή συνεργατών σου γιατί όταν τα αντιληφθείς, ίσως είναι πολύ αργά και να χάσεις ακόμα και χρήματα ή πολύ καλή μια δουλειά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μπορεί να διστάζεις να παρευρεθείς κάπου γιατί πιστεύεις ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν σε εκφράζουν και πολύ κι είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις μαζί τους, αλλά είναι πολύ πιθανό ανάμεσά τους να υπάρχουν κάποια που θα έχετε κοινά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Θέλεις να υπάρχει ρομαντισμός στη ζωή σου κι ίσως μπορέσεις να δημιουργήσεις την ανάλογη ατμόσφαιρα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η σχέση με τον Ιχθύ δεν είναι εύκολη γιατί μια δείχνει τα συναισθήματά του και μια είναι τελείως φλου και σου ξεφεύγει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφού έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις, θα πρέπει να εστιάσεις εκεί και να μην παρεκκλίνεις από το στόχο σου. Ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς μια συνεργασία με ένα πρόσωπο και να μη βιαστείς να το απορρίψεις, επειδή θεωρείς ότι διαφέρετε τελείως σε κάποια σημεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η εκπλήρωση των σχεδίων σου θα εξαρτηθεί από το πόσο εσύ πιστεύεις σ' αυτά αλλά και την ενέργεια και την προσπάθεια που θα καταβάλλεις για να πραγματοποιηθούν.
Ερωτικά: Θα προτιμούσες να είχες μια εφηβική νοοτροπία στην ερωτική σου ζωή που έχει μέσα της μια αθωότητα και να μη σκέφτεσαι αρνητικά για το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί σου δημιουργείται ζήλεια η οποία σε ταλαιπωρεί και δε σε αφήνει να χαρείς τις όμορφες στιγμές σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα θα έχεις την χαλαρότητα που χρειάζεται και δε θα αγχωθείς ούτε θα προσπαθήσεις να διατηρήσεις τον έλεγχο. Είναι πολύ σημαντικό για σένα να αφιερώνεις λίγο χρόνο και στον εαυτό σου, γιατί έτσι το μυαλό σου καθαρίζει και μπορείς να πετύχεις περισσότερα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ακόμα κι αν βγεις να μιλήσεις σε κοινό, θα είσαι χαλαρός/ή και θα κερδίσεις την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη αρκετών ατόμων. Το σπίτι θα γίνει το καταφύγιο σου. Να είσαι προσεκτικός/η και να μη βιάζεσαι γιατί μπορεί να ξεχάσεις ή να χάσεις κάτι που για σένα είναι πολύτιμο.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ιχθύ έχει πολύ ρομαντισμό, αν και δεν ξέρει ο ένας τι ακριβώς θέλει ο άλλος αυτή την περίοδο. Αν θα είστε τελικά μαζί, θα έχετε σχέση εξ αποστάσεως ή θα το λήξετε είναι κάτι που μόνο η καρδιά σας θα το αποφασίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Απασχολείς τη σκέψη σου με πράγματα που ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας γι' αυτό καλό θα ήταν να προσγειωθείς και να κοιτάξεις λίγο την πραγματικότητα. Η εκτίμηση κι η ευχαρίστηση για το οτιδήποτε σου προσφέρεται, θα ανοίξει το δρόμο για να σου έρθουν περισσότερα.
  
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Θα περάσεις καλά, χωρίς πολλές ανησυχίες και κόντρες με τους γύρω σου. Οι διαφωνίες που ίσως υπάρξουν ανάμεσα σε σένα και άτομα με διαφορετικές αξίες από τις δικές σου, πιθανόν να σε ωθήσουν στο να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά συνετές ώστε να μην χάσεις την ασφάλειά σου.
Ερωτικά: Θα σου κάνει καλό μια μικρή βόλτα στη φύση, στη θάλασσα ή η επίσκεψη σε κάποιους συγγενείς γιατί θα αλλάξεις παραστάσεις και δε θα σκέφτεσαι ένα συγκεκριμένο άτομο. Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ξαφνικά από το οικογενειακό περιβάλλον ή μια παρέα που θα σε ενθουσιάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν χρησιμοποιήσεις σωστά κάποιες γνωριμίες, θα βγάλεις χρήματα. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς και να ξαναδιαβάσεις πολύ προσεκτικά ένα συμβόλαιο που πρέπει να υπογράψεις για ένα ακίνητο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Αναζητάς να κάνεις κάτι που θα σε συγκινήσει αλλά και θα σε βγάλει από αρκετά αδιέξοδα. Το καλύτερο είναι να μην περιμένεις από τους άλλους αλλά να προσπαθήσεις εσύ να βρεις τα ερεθίσματα κι όσο κινείσαι, τόσο πιο εύκολα θα γίνει.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο χρειάζεται βελτίωση κυρίως όσον αφορά στις δικές σου αντιδράσεις όταν σου βγάζει πολύ συναίσθημα. Καλό είναι να μην λειτουργείς σπασμωδικά γιατί το εκλαμβάνει ως απόρριψη. Με τον Τοξότη όλα είναι πιο χαλαρά και εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντί να περιμένεις να έρθει η αλλαγή ή μια δουλειά σε εσένα, να την κυνηγήσεις. Αν έχεις αντιρρήσεις για τη στάση ή τις ιδέες κάποιων συνεργατών σου καλύτερα να τις αναφέρεις όσο είναι καιρός, πριν ξεκινήσετε κάτι που μετά θα είναι δύσκολο να διακόψεις ή να διορθώσεις.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Δεν αφήνεις κάποιες σκέψεις σου να βγουν στην επιφάνεια και πιστεύεις ότι προς το παρόν είναι καλύτερα να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου και να τις επεξεργαστείς περισσότερο. Οι τέχνες είναι η διέξοδός σου από τα άγχη και τα προβλήματα και θα σου έκανε πολύ καλό, αν αποφάσιζες να πάρεις κάποια σχετικά μαθήματα.
Ερωτικά: Η ανάγκη σου για συναισθηματική κάλυψη είναι πολύ μεγάλη και επειδή νιώθεις μόνος/η, θα επιδιώξεις να βρεθείς μ' ένα πρόσωπο που καλύπτει ένα σου κομμάτι και πιστεύεις ότι μπορείτε να συνυπάρξετε. Ίσως υπάρχουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας ανάμεσα σε σένα και το Λιοντάρι που κάνουν τη σχέση πολύ δύσκολη.
Οικονομικά & Καριέρα: Τώρα που νιώθεις τη δύναμη να σε κατακλύζει, πάρε πρωτοβουλίες να διεκδικήσεις, ακόμα και κάποια χρήματα και διώξε τις αμφιβολίες ή τους φόβους σου γιατί έτσι απομακρύνεσαι από τους στόχους σου.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: