ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Τετάρτη 17/6

Διάλεγε πάντα τον καλύτερο δρόμο όσο κι αν μοιάζει δύσκολος. Η συνήθεια θα τον κάνει εύκολο και ευχάριστο.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Η πολύ ευαισθησία βλάπτει και εσένα και τα άτομα που είναι γύρω σου γιατί θα δείξεις ένα άλλο πρόσωπο που δεν έχουν συνηθίσει. Θέματα με την οικογένεια θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως νιώσεις ότι είσαι ευάλωτος/η ή ανεπαρκής.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια θέση που δεν μπορείς να δεις την αλήθεια και πιθανόν να απαιτείς πράγματα από τον Καρκίνο ή τον Ζυγό που είναι δύσκολα τελικά να γίνουν γιατί δεν είσαι ο εαυτός σου και αυτό είναι που σε προβληματίζει περισσότερο από όλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι πολύ δοτικός/η σε συγκεκριμένα άτομα ενώ σε άλλα είσαι αρκετά σφικτός/η και μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση μεταξύ σας. Ίσως μεροληπτήσεις και δεν έχεις ξεκάθαρη κρίση. Αν βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει και όχι το συναίσθημα θα τα καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είσαι έτοιμος/η να προστατέψεις ακόμα και με μια συζήτηση τα άτομα της οικογένειας σου. Γενικά η φροντίδα σου θα είναι γεμάτη αγάπη και αληθινό ενδιαφέρον και αυτό είναι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.
Ερωτικά: Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο και κάπως θα ανακουφιστείς, ακόμα και από τον Κριό που παίζει τα παιχνίδια του και βρίσκεται πολύ κοντά σου αλλά με τους δικούς του όρους. Ο Καρκίνος είναι μια σίγουρη επιλογή για σένα γιατί έχει θετικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις τα ρίσκα σου και τις αλλαγές σου και αν δεν φοβηθείς μάλλον θα σου βγει σε καλό γιατί θα έχεις ένα άμεσο αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η πιθανή διαφορετικότητα σε ιδέες και σε συμπεράσματα που θα έχεις με κάποια άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις πολλά να κάνεις και άλλα τόσα να πεις ίσως όμως σε περιορίζουν κάποιες συνθήκες πολύ ιδιαίτερες από τις οποίες θέλεις να προστατέψεις και να φροντίσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
Ερωτικά: Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που σε κάνουν να μαζεύεσαι και δεν λες αυτά που νιώθεις γιατί είσαι ευάλωτος/η αλλά και πολύ προσεκτικός/η. Περισσότερο μπορεί να εστιάσεις στο τι έχεις δώσει μέχρι τώρα και αν έχεις πάρει εσύ πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να κρατήσεις γερό τιμόνι σε όλα σου τα έξοδα αλλά και τα έσοδα. Ίσως σε πιάσει ένα είδος τσιγκουνιάς γιατί πιστεύεις ότι έχεις ανοιχτεί πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεις και πάλι τη βολή σου και με αυτό τον τρόπο εξισορροπείς πάνω στο τεντωμένο σκοινί. Η επικοινωνία σου είναι πιο εύκολη από ποτέ και αυτό κάπως σου αλλάζει την άσχημη διάθεση γιατί ανταλλάσεις γνώμες και απόψεις που σε βγάζουν από αδιέξοδα.
Ερωτικά: Προσπαθείς όσο μπορείς να μεταφέρεις τα δικά σου θέλω και συναισθηματικές ανάγκες στο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί χρειάζεσαι την αυτονομία σου. Θα τα καταφέρεις αλλά ίσως πρέπει να χαράξεις και κάποιες δικές σου ατομικές γραμμές.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι για να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές κινήσεις που έχουν γίνει και τις θεωρείς λάθος. Γιατί εσύ κατά κάποιο τρόπο δεν όριζες όλες τις καταστάσεις τις προηγούμενες ημέρες και είχαν γίνει και κάποιες κινήσεις χωρίς να είσαι σύμφωνος/η.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις προσωπική αγωνία για το αν χειρίστηκες κάποια οικογενειακά θέματα σωστά ή έχεις κάνει πίσω σε θέματα αξιών που για σένα είναι σημαντικό. Υπάρχουν πάντως συνεχόμενες σκέψεις για το θέμα ενός παιδιού αλλά προς το παρόν είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
Ερωτικά: Έχεις ευαισθησίες και ίσως αυτές επηρεάσουν την σχέση σου γιατί μπορεί να μην είσαι και τόσο αυθόρμητος/η και να δημιουργήσεις αποστάσεις, το ζητούμενο όμως είναι να μην απομακρυνθείς πολύ. Η σκέψη ενός Σκορπιού σε βασανίζει αλλά δεν έχεις και τον τρόπο να τον/την χειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αμφιβολίες για το αν κινείσαι σωστά γιατί βλέπεις ότι κάποια πράγματα αργούν και δεν είναι τόσο δυνατά όσο περίμενες. Πιθανόν να κρατάς επιφυλάξεις αλλά να μην τις λες για να μην δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων και αυτό είναι που θα σου δώσει την φόρα για να ξεπεράσεις τα νεύρα αλλά και την ένταση των ημερών. Η προστασία που θα έχεις θα σε βοηθήσει να πέσεις στα μαλακά. Η βοήθεια από την οικογένεια είναι δεδομένη.
Ερωτικά: Προσπαθείς να συμμαζέψεις κατά ένα τρόπο τις εντάσεις που υπάρχουν και να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον άνετο και ήρεμο. Αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα προβλήματα και το δύσκολο επικοινωνιακά κομμάτι. Η πιθανότητα να είσαι με τον Καρκίνο αυξάνεται γιατί έχει και αυτός τα ίδια θέλω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις χωριστεί σε πολλά κομμάτια και προσπαθείς να τους εξυπηρετήσεις όλους «με τη μια». Και ενώ βλέπεις ότι δεν είναι εύκολο, εσύ νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις. Νέες ιδέες σε σπρώχνουν να κάνεις το άλμα αλλά εσύ πρώτα να ακούσεις το μέσα σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Κάποιες καταστάσεις σε κάνουν να θέλεις να υποχωρήσεις και να είσαι όσο μπορείς προσεκτικός/η. Η γνώμη της οικογένειας θα μετρήσει περισσότερο και αυτό θα σου δημιουργήσει ένα είδος καθυστέρησης.
Ερωτικά: Ψάχνεις να βρεις την αιτία που εσύ πληγώνεσαι κάθε λίγο και λιγάκι και πιθανόν να φταίνε οι ενοχές που μπορεί να σου φορτώνει το άτομο που είστε μαζί. Κυρίως αν έχετε μαζί οικογένεια μπορεί να σου ρίχνει πολλά βάρη και να σε κάνει να νιώθεις ότι δεν έχεις κάνει τίποτε. Η σχέση με τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω είναι σχέση που σε βάζει μέσα στις υποχρεώσεις για τα καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να βρεις κάποιες σταθερές για να μπορείς και εσύ να είσαι εξασφαλισμένος/η και αυτό είναι προς το παρόν το πιο δύσκολο. Όμως θα κάνεις μια κίνηση για το μέλλον η οποία θα σου διαφυλάξει ένα κομμάτι από την δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μια πίστη ότι θα τα καταφέρεις και θα είσαι μέσα σε ένα ποιοτικό περιβάλλον όπως το θέλεις και το έχεις ονειρευτεί. Μπορεί όχι για συνέχεια αλλά τουλάχιστον για κάποιες ημέρες να κάνεις αυτό που νιώθεις εσύ ότι είναι το σωστό. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού με την οικογένεια σου θα σε ευχαριστήσει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Μπαίνεις πιο βαθιά σε μια σχέση γιατί θέλεις να εμβαθύνεις και να νιώσεις τα συναισθήματα του άλλου ατόμου. Πιθανόν να προσπαθήσεις να το προστατέψεις και αυτό εσένα να σου αρέσει αλλά να θυμίζει λίγο γονικό μοντέλο που μπορεί να καταργήσει το ερωτικό κομμάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι με το ένστικτο που σου υποδεικνύει ακριβώς τι να κάνεις και με ποιο τρόπο για να πετύχεις. Βέβαια υπάρχουν και άλλα άτομα απ' όπου εξαρτάσαι αλλά κάτι θα περισώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ανακινείς διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ψυχολογικά μπορεί να νιώθεις ότι έχεις υποστεί μια καθίζηση γιατί σε απασχολούν διάφορα σε σχέση με τους άλλα άτομα και την συμπεριφορά τους.
Ερωτικά: Θέλεις την εξασφάλιση και τη ζητάς με κάποιο τρόπο, που μπορεί να φαίνεται περίεργος στο άλλο πρόσωπο σε σχέση με την ελευθερία του χαρακτήρα σου. Με τον Καρκίνο έχεις ένα ιδιαίτερο κόλλημα αλλά η διαχείριση είναι δύσκολη.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις την πίεση των συνεργατών σου και αυτό έχει αντίκτυπο και στα οικονομικά σου γιατί κάπως εξαρτάσαι και από εκεί. Οικογενειακά κονδύλια και λογαριασμοί μπορεί να σε βγάλουν για λίγο έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι κάτω από την επήρεια των άλλων ατόμων και αυτό σε κάνει να νιώθεις αρκετά εξαρτημένος/η από τα συναισθήματά τους και την κρίση τους. Μπορεί κάποια πρόσωπα να σου φερθούν σαν να είσαι ένα μέρος από την οικογένεια τους κάτι που δε θα σε παραξενέψει. Πάντως προσπαθείς με τον καλύτερο τρόπο να εξασφαλίσεις καλές συνθήκες για σένα και τους γύρω σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να σε αγαπούν και αυτό σου βγαίνει πολύ έντονα στην επιφάνεια. Ενώ άλλες φορές το καλύπτεις και βρίσκεις τρόπο να δείχνεις ανεξάρτητος/η και δυνατός/η, τώρα το εκφράζεις και μάλιστα δεν θέλεις με τίποτε να χάσεις χρόνο, δίνοντας ό, τι έχεις για να εισπράξεις αυτό το συναίσθημα. Με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ υπάρχει κάτι πολύ βαθύ αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη αποδοχή και από τις δυο μεριές.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνεργάτες σου σε εκτιμούν και αυτό το βλέπεις με τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν. Μπορεί εσύ να έχεις κουραστεί από τα πολλά, αλλά τουλάχιστον σήμερα θα απολαύσεις τη φροντίδα που θα σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση έντονα συναισθηματική και εξαιτίας της θα αλλάξεις την τακτική και τον τρόπο συμπεριφοράς σου. Νιώθεις πράγματα τα οποία άλλες φορές σε εξαγριώνουν και άλλες σε κάνουν να φέρεσαι με μεγάλη ευαισθησία.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό είναι πολύ έντονη και ιδιαίτερα για σένα γιατί έχεις ένα περίεργο δέσιμο μαζί του που σε ωθεί να ανατρέψεις όλα τα δεδομένα με ένα τρόπο αρκετά προβληματικό ο οποίος δεν είναι του χαρακτήρα και της ποιότητάς σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να πηγαίνεις πολύ προσεκτικά για να μη γίνουν λάθη και κυρίως για να μη βρεθείς εκτός παιχνιδιού από το θυμό που θα νιώσεις για μια συνεργασία που έχεις αυτή την στιγμή.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Εμπλουτίζεις τις εμπειρίες της ψυχής σου με θετική συναισθηματική φόρτιση και αυτό σε βοηθάει να ξεκουραστείς από τις γρήγορες εναλλαγές της ζωής σου. Οπότε τώρα βρίσκεσαι σε μια ηρεμία και γαλήνη η οποία θα σου επιτρέψει να κάνεις τα δικά σου και να χαίρεσαι.
Ερωτικά: Η διάθεση να ζήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει σαν οικογένεια θα σου αυξήσει την επιθυμία να έρθεις πολύ κοντά με τον Καρκίνο ή με τον Σκορπιό και θα πάρεις εσύ την ευθύνη της ιστορίας σας γιατί θα μπορείς να την σηκώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν θέλεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, η συγκεντρωμένη σου δύναμη είναι αυτή που θα σε κάνει να ρισκάρεις και να μεταδώσεις το πνεύμα της συνεργασίας και της επιχειρηματικότητας.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: