ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Κυριακή 28/6

H ευτυχία δεν εξαρτάται από τι συμβαίνει γύρω σου, αλλά από τι συμβαίνει μέσα σου

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Αφήνεις αιχμές για το τι μπορεί να συμβεί αν εσύ παραμελήσεις ή σταματήσεις να φροντίζεις κάποιους δικούς σου ανθρώπους γιατί μάλλον εσύ έχεις αναλάβει αυτά τα χρέη. Πιθανόν σήμερα να κρίνεις πολύ αυστηρά τον εαυτό σου για λάθη που έκανες.

Ερωτικά: Δεν σου αρέσει πως εξελίσσεται μια κατάσταση για αυτό αποχωρείς και δεν κάνεις πολλά πράγματα. Παρόλο που σαν άτομο είσαι πολύ έντονα παρορμητικό, αν είσαι με Σκορπιό προτίμησε την ησυχία και όχι τα πολλά λόγια. Ίσως η ισορροπία να αποκατασταθεί με αυτόν τον τρόπο.

Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να έχεις την εξουσία πάνω στους άλλους και αυτό σου βγαίνει ιδιαίτερα σήμερα επειδή βλέπεις ότι τελικά μπορεί να έχεις δώσει πολλά και να έχεις πάρει ψίχουλα. Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα που κάνεις τον απολογισμό σου και ίσως να ενοχληθείς για τον τρόπο που έχεις κινηθεί μέχρι τώρα. Πάντως τα κίνητρά σου θα τα κρύψεις προς το παρόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η εξουσία απέναντι στους άλλους μερικές φορές σου φαίνεται μεθυστική γιατί βλέπεις την επιρροή σου. Προσπάθησε γιατί δεν θα βγάλεις τον καλό σου εαυτό και μπορεί να δημιουργήσεις και κάποιες ίντριγκες οι οποίες θα είναι πολύ αριστοτεχνικές.

Ερωτικά: Παραμένεις γαντζωμένος/η σε μια κατάσταση η οποία δεν σε εξυπηρετεί αλλά νιώθεις ότι έχεις κολλήσει και δεν μπορείς να πας παρακάτω. Τουλάχιστον μην υποσχεθείς τίποτε προς το παρόν.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν βλέπεις μακριά και μάλλον θα κολλήσεις σε λεπτομέρειες που τελικά δεν έχουν και μεγάλη αξία. Πάντως θα σου βγει ξαφνικά μια ένσταση απέναντι στην αδικία που μπορεί να δέχεσαι και να έχεις κόντρες για το ποιος τελικά θα κυριαρχήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Δεν νιώθεις και ιδιαίτερα καλά, αφού μέσα σου γεννώνται καταστάσεις που σου φαίνονται ψυχολογικά δύσκολες να σηκώσεις. Ίσως πρέπει να δεις κάτι πιο βαθιά και με αυτόν τον τρόπο να φύγει από πάνω σου η σκέψη ότι βλέπεις τα πράγματα επιφανειακά.

Ερωτικά: Έχεις ένα πάθος που δεν φαίνεται πάντα και υπό κανονικές συνθήκες. Όμως όταν έρχεται ο καιρός και τα πράγματα γίνονται πιο έντονα συναισθηματικά, εσύ εκεί παθαίνεις κάτι και θυμάσαι ό, τι σε έχει ενοχλήσει και πονέσει. Με τον Σκορπιό κυρίως αν του κρατάς θυμό θα το βγάλεις τώρα.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δεις το συμφέρον σου αλλά ίσως παρεξηγήσεις τις κινήσεις κάποιων ατόμων που δεν είναι τόσο συμφεροντολόγα όσο νομίζεις. Απλά το φέρνουν οι καταστάσεις να φαίνονται αναξιόπιστοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Ζητάς με απαίτηση να γίνουν πράγματα και θα τα καταφέρεις γιατί έχεις το χάρισμα αυτή την στιγμή ό,τι λες να γίνεται. Με το θέμα παιδιού έχεις ένα κόλλημα και σου αρέσει να ελέγχεις εσύ τα πάντα.

Ερωτικά: Αφήνεσαι να ζήσεις όποια περιπέτεια σε φέρνει σε επαφή με τα βαθιά σου συναισθήματα αλλά και με την ερωτική σου λίμπιντο. Αυτό που σε κάνει όμως δύσπιστο/η είναι η ζήλεια που νιώθεις για τον Σκορπιό και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα την ελέγξεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να ρισκάρεις γιατί κινείσαι εκ του ασφαλούς, αλλά τελικά με τον τρόπο που κινείσαι θα ρισκάρεις γιατί ξέρεις ότι έχεις πίσω σου γερές πλάτες. Ευτυχώς δεν θα αφήσεις περιθώρια να σε ρίξουν γιατί γνωρίζεις πως να κινηθείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια εσωτερική κόντρα και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου γιατί σου δημιουργεί ψυχολογικά θέματα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην οπισθοχωρήσεις σε πράγματα που δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα σου. Οι υπαρξιακές σου αναζητήσεις μπορεί να είναι έντονες.

Ερωτικά: Έχεις μια έντονη κτητικότητα και ξεχνάς το άλλο πρόσωπο που έχεις δείξει. Πιθανόν να κάνεις παράλογες φασαρίες ή μούτρα γιατί δεν θέλεις και να μιλήσεις για να φανεί τι νιώθεις. Με τον Σκορπιό ή τον Υδροχόο θα υπάρχει έντονο πάθος αλλά με δυσκολία θα φαίνεται.

Οικονομικά & Καριέρα: Μην παρασύρεσαι από μικρότητες ή κακίες γιατί δείχνεις ότι επηρεάζεσαι έντονα από άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος και ίσως να παραλογιστείς σε θέματα κληρονομικά που αφορούν σε ένα ακίνητο. Από την άλλη όμως νιώθεις ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα σε καπελώσει κανένας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δεν αμφισβητείς καθόλου τις μεθόδους σου και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις τις φοβίες και τους ενδοιασμούς σου. Επειδή έχεις ένα μεγάλο ταλέντο τουλάχιστον για σήμερα να πείθεις, χρησιμοποίησε το για να μην χάνεις τις ευκαιρίες.

Ερωτικά: Έχεις μια έντονη διαίσθηση η οποία σου δείχνει πως να συμπεριφερθείς σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Ίσως να έχεις κολλήσει σε κάποιες διαφορές σας από το παρελθόν αλλά έχεις τον τρόπο τουλάχιστον αυτή την στιγμή να κάνεις την ανατροπή.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνεις σε βαθιά νερά και ακόμα και σήμερα μπορεί να ασχοληθείς με τη δουλειά σου, όπου θα αποδειχτεί ότι η εμπειρία είναι αυτή που μπορεί να σε προχωράει πιο κάτω.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις τα δικά σου και δεν θέλεις να σε ενοχλούν οι άλλοι για αυτό θα είσαι πολύ κλειστός/η και αυτό δεν είναι ίδιον του χαρακτήρα σου. Θα προσπαθήσεις να ζυγίσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν, αλλά συμπέρασμα πιθανόν να μην βγάλεις γιατί θα σκέφτεσαι με πάθος. Οπότε, η ισορροπία που έχεις ανάγκη μάλλον δεν θα υπάρχει.

Ερωτικά: Είσαι πολύ ευσυγκίνητος/η και έχεις μια έντονη εσωστρέφεια η οποία δεν σε κάνει να περνάς καλά. Αλλά το πάθος είναι τόσο έντονο που νιώθεις ώστε σε ξεπερνάει και δεν μπορείς να αντισταθείς. Με τον Ταύρο ίσως σας χωρίζουν οικονομικά θέματα και πρέπει να προσέξεις για να μην έχετε στην συνέχεια τέτοιες διαφορές.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά απωθημένα και βλέπεις ότι δεν ικανοποιείσαι από αυτά που πληρώνεσαι ή από αυτά που κερδίζεις και ψάχνεις κάτι για να μην αφήσεις τις καταστάσεις για να σε ρίξουν. Πάντως θα μαζέψεις το χέρι σου γιατί βλέπεις ότι δεν βγαίνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις εκείνη την δύναμη που μπορεί να καταφέρεις να κάνεις πολλά πράγματα και κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Για αυτό θα βιώσεις έντονες προσωπικές στιγμές και κάπου θα νιώσεις ότι δικαιώνεσαι.

Ερωτικά: Ζητάς καλές και ποιοτικές στιγμές, παρά πολλές και χωρίς ουσία και νόημα. Έχεις αλλάξει και θέλεις να ζήσεις ρομαντικές εμπειρίες και κυρίως να έχεις ζεστασιά και δοτικότητα.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις σχέδια για να εντυπωσιάσεις γιατί δεν σου αρέσει τη συγκεκριμένη στιγμή να περνάς απαρατήρητος/η. Πιθανόν να βγάλεις και χρήματα αλλά ίσως να θέλεις μεγαλύτερη οργάνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Επειδή βλέπεις τα πράγματα από μια πιο μεταφυσική πλευρά πιθανόν να μην θέλεις να αναμειχθείς με την καθημερινότητά σου γιατί έχεις προβληματιστεί για διάφορα πράγματα. Ίσως να παραμείνεις σε ένα επίπεδο αδράνειας γιατί μπορεί να υπάρχει ένας βαθύς πόνος για κάποια δικά σου θέματα.

Ερωτικά: Έχεις ένα απωθημένο και επειδή βλέπεις ότι δεν γίνεται πραγματικότητα μπορεί να έχεις και εσύ τα δικά σου. Ίσως να ψάχνεις πολλά πράγματα σε βάθος και να κάνεις και κάπου τον ντέντεκτιβ για να βρεις την δική σου αλήθεια για το άτομο που είστε μαζί.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις μυστικές κινήσεις γιατί θέλεις να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα και τα σχέδια σου δεν τα μοιράζεσαι με κανέναν. Αντίθετα, αισθάνεσαι ένα είδος μοναξιάς γιατί νιώθεις ότι έχεις αποκοπεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η σχέση με τους γύρω σου είναι πολύ έντονη και έχεις οξυμένη διαίσθηση, κινείσαι περισσότερο με το συναίσθημα και λιγότερο με την λογική. Οι πρακτικές που θα χρησιμοποιήσεις θα σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερες και πιο αληθινές επαφές με τους φίλους σου.

Ερωτικά: Ζητάς από τον Σκορπιό να δείξει τελικά τα αληθινά του συναισθήματα γιατί σε έχει μπερδέψει η φιλική του στάση. Και ίσως να βάλεις ένα κοινό σας φίλο να θίξει το θέμα.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να εξασφαλιστείς ακόμα και μέσα από ισχυρές γνωριμίες τις οποίες πάντα διατηρείς σε ένα επίπεδο πολύ δυναμικό. Πάντως, έχεις ένα είδος εξουσίας και αυτό σε βοηθάει στη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βγάζεις την δύναμή σου γιατί σπας τα όριά σου και αυτό γίνεται βέβαια μέσα από μια μεγάλη κόντρα. Η διάθεση σου ίσως να είναι κάπως περίεργη και να μην θέλεις να έχεις πολλά-πολλά με τον άλλο κόσμο, κρατώντας αποστάσεις. Η μυστικοπάθεια θα σε χαρακτηρίσει σήμερα.

Ερωτικά: Ο Σκορπιός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από εσένα αλλά όλο κάτι γίνεται και δεν δηλώνει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος την πρόθεσή του/της. Το θέμα είναι να τολμήσεις γιατί δεν πρέπει να φοβάσαι.

Οικονομικά & Καριέρα: Δεν φέρεσαι φυσιολογικά γιατί κρύβεις τα αληθινά σου συναισθήματα. Ίσως νιώθεις ότι οι άλλοι κάπου σε ρίχνουν και αντιδράς πολύ περίεργα. Είναι καλό βέβαια να κρατάς μια σταθερότητα αλλά μην το παρατραβήξεις γιατί μετά δεν θα μπορείς να κινηθείς.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Δημιουργείς καλές εντυπώσεις γιατί έχεις τη δυνατότητα να μπεις πολύ βαθιά σε συναισθηματικές αλλά ποιοτικές καταστάσεις. Οπότε δεν θα φοβηθείς να προχωρήσεις αλλά και να κοντρολάρεις κάποια άτομα τα οποία έβλεπες σαν εμπόδιο.

Ερωτικά: Στοιχηματίζεις για τον Σκορπιό και τελικά βγαίνεις κερδισμένος/η. Το καλό είναι ότι έχετε βουβή επικοινωνία και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι υπάρχει ένα υπόγειο ρεύμα μεταξύ σας που κάνει την σχέση σας πολύ δυνατή. Από την άλλη χρειάζεται να δώσεις τον καλό σου εαυτό με τον Δίδυμο και να μην έχεις υπόνοιες για τον χαρακτήρα του/της.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις σχέδια που δείχνουν ότι στηρίζονται και στο εξωτερικό. Το καλύτερο είναι να οδηγηθείς σε μια αλήθεια η οποία θα είναι για σένα πολύ δυναμική. Σίγουρα θα κερδίσεις αν βασιστείς σε αυτή την νέα πραγματικότητα.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: