ΣΙΝΕ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Τραγωδία στο Πολύκαστρο που στοίχισε τη ζωή σε 3 συμπολίτες μας (εικόνες)


Συγκλονισμένη η κοινωνία της Αλεξάνδρειας από το βράδυ της Κυριακής όταν τρεις άνθρωποι της περιοχής της Αλεξάνδρειας (ο ένας με καταγωγή τα Γρεβενά) έχασαν...
τόσο άδικα τη ζωή τους στην άσφαλτο (ρεπορτάζ ΕΔΩ)


τραγωδία στο Πολύκαστρο

Ρεπορτάζ: maxitis.gr (του νομού Κιλκίς)
Τροχαίο δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς και έναν τραυματία, έγινε γύρω μετά τις 11 το βράδυ την Κυριακή 07/06, στο 527 χ.λ.μ. στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, έξω από το Πολύκαστρο κοντά στην αερογέφυρα.

Το δυστύχημα προκλήθηκε από τη σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων, όταν ο 53χρονος ημεδαπός με συνοδηγό 56χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτες έναν 44χρονο ημεδαπό και έναν 48χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου (συνοδηγός του πρώτου οχήματος), του 57χρονου οδηγού του δευτέρου οχήματος και των δύο επιβατών αυτού καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του 53 οδηγού του πρώτου οχήματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχό του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε το άλλο όχημα.

Από το δυστύχημα σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα, ενώ o ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Το δυστύχημα συνέβη στο 527 χ.λ.μ. στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων έξω από το Πολύκαστρο.

Από το σημείο πέρασαν το απόγευμα οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας πηγαίνοντας στο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι που είχαν στην περιοχή.

Οι Παλαίμαχοι άφησαν λουλούδια και άναψαν κεριά στο σημείο του άδικου χαμού των συμπολιτών μας και ενός ακόμα ανθρώπου.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως στην απέναντι πλευρά είχε συμβεί στο ίδιο σημείο θανατηφόρο τροχαίο στο παρελθόν.

Δείτε εικόνες:

















alexandreia-gidas.gr/archives/64023

Δεν υπάρχουν σχόλια: