ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η γαμήλια δεξίωση που δε θα ξεχάσει η Μύκονος- Κόστισε 500.000 ευρώ! (Video)

Αυτόν τον γάμο θα τον θυμούνται όλοι για καιρό. Το χλιδάτο γαμήλιο γλέντι είχε αιγυπτιακό άρωμα και δεξίωση πολλών χιλιάδων ευρώ.


Το πάρτι που έγινε στο κοσμικό Nammos άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις όχι μόνο στο νεόνυμφο ζευγάρι, που έφτασε στην Μύκονο με liar jet, αλλά και στους 300 καλεσμένους του. Και πώς θα γινόταν διαφορετικά αφού κόστισε 500.000 ευρώ και περιλάμβανε όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει μια αριστοκρατική φαντασμαγορική γαμήλια δεξίωση συν μία γερή δόση… Αιγύπτου, καθώς η νύφη, ο γαμπρός και οι συγγενείς τους που παραβρέθηκαν ήταν Αιγύπτιοι.

Το ενδιαφέρον, όμως, δεν εστιάστηκε τόσο στους νιόπαντρους Sarah και Gibbys, τέκνα οικογενειών επιχειρηματίων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενέργειας, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, όσο στο τρικούβερτο γλέντι που φιλοξενήθηκε στο Nammos. Ο χώρος είχε μοιραστεί σε 2 επίπεδα, ένα για φαγητό και ένα για χορό. Την διάσκεδαση είχε αναλάβει μπάντα και dj που είχαν έρθει από το εξωτερικό ειδικά για την δεξίωση.

Ιδιαίτερη προσοχή είχε δοθεί στον στολισμό και τον φωτισμό του χώρου, που επιμελήθηκε Ελληνίδα διακοσμήτρια. Εξαιρετική εντύπωση προκάλεσαν οι τεράστιες γαμήλιες ανθοστήλες και τα τριαντάφυλλα που κρέμονταν στον αέρα. Όλοι ήταν στο τσακίρ κέφι, με την σαμπάνια να ρέει άφθονη και τους μπουφέδες να περιλαμβάνουν και του πουλιού το γάλα.Το γλέντι διήρκεσε μέχρι τις έξι το πρωί, οπότε ο γαμπρός και η νύφη αποφάσισαν πως είχε έρθει η ώρα να ξεκουραστούν.

Όσο για τους καλεσμένους, διέμεναν στις πιο πολυτελείς βίλες και έκαναν τις αγορές τους από τα πιο ακριβά μαγαζιά στην χώρα της Μυκόνου.


focuswebtv

Δεν υπάρχουν σχόλια: