ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Σεξοβόμβα ετών… 61

Η μαμά της Μπιγιονσέ αποκαλύπτει τι σημαίνει «για πάντα σέξι»...

Αρχικά, κοιτάζοντάς τη, επιβεβαιώνεται η παροιμία «το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει».
Στη συνέχεια συνειρμικά και μετά από μερικές προσθαφαιρέσεις καταλήγεις εύλογα στο συμπέρασμα πως η εν λόγω εξηντάρα ισούται σίγουρα με 3 εικοσάρες. Στην τελευταία ματιά επιβεβαιώνεις άλλωστε πως σίγουρα πρόκειται για την ισχυρή γυναίκα της οικογένειας. Ο δικαίως, εγκωμιαστικός λόγος, για την 61 ετών, μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς, η οποία πόζαρε για το τεύχος του Ιουλίου του περιοδικού Ebony αποδεικνύοντας πως μπορεί να ισχύσει το για πάντα σέξι…

Η «σεξοβόμβα Τίνα», όπως αποκαλείται στο άρθρο, είναι η Queen T, η βασίλισσα με την κορώνα βαλμένη στραβά στο κεφάλι και γιαγιά δυο εγγονιών… φωτογραφήθηκε με το κατακόκκινο στενό φόρεμά της, με κατακόκκινα χείλη και κατακόκκινο μανικιούρ. Όλοι τη γνωρίζουν με το όνομα «Miss Tina» και έτσι την αποκαλούν στο Χόλιγουντ.

Η σχεδιάστρια μόδας παντρεύτηκε με τον 68χρονο ηθοποιό Ρίτσαρντ Λόσον τον περασμένο Απρίλιο, σε μία τελετή που βρίσκονταν στο πλευρό της και η 33χρονη Μπιγιονσέ και η 28χρονη Σολάνζ Νόουλς. Η Τίνα εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό ότι κρατάει τη σιλουέτα της αψεγάδιαστη και ανθεκτική στον χρόνο με το πιλάτες, κάνοντας εξάσκηση πέντε φορές την εβδομάδα. Οι δηλώσεις της περιλαμβάνουν βέβαια και τις ατάκες για τη σεξουαλική της ζωή, λέγοντας ότι κάνει υπέροχο σεξ με τον σύζυγό της.

Η δυναμική Τίνα βρίσκεται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις ώστε να αναλάβει τηλεοπτική εκπομπή. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε στη συνέντευξή της για την καθημερινή προσευχή που κάνει, τα φιλανθρωπικά πρότζεκτ με τα οποία ασχολείται, αλλά και την καινούργια της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Μάθιου Νόουλς μετά από την αποδεδειγμένη κατά συρροή απιστία σε βάρος της.

Ταυτόχρονα η μητέρα της Μπιγιονσέ εξήγησε πώς κατάφερε να ξεφύγει από τη φτώχεια, αφού υπήρξε το κορίτσι που έφτιαχνε σάντουιτς και φορέματα για τις συμμαθήτριές της για να εξασφαλίζει χρήματα.

Η αινιγματική καλλονή κυρία αναφέρεται στην οικογένειά της και τα 7 αδέλφια της, ενώ αποκαλύπτει τον κακό τρόπο που της συμπεριφέρονταν στο δημοτικό τα άλλα παιδιά τότε που το παρατσούκλι της ήταν «Tenie B». Στα 18 της έφυγε μόνη της για την Καλιφόρνια και στα 34 της ήταν η ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου κομμωτηρίου της κοινότητας των μαύρων στο Χιούστον. Αυτό όμως, που τονίζει είναι ότι στην ηλικία της, με όλα αυτά που ασχολείται, ζει τη ζωή της στο έπακρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: