ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Αθλητής του beach volley ο νεκρός του τροχαίου στη Χαλκιδική – Χαροπαλεύουν άλλοι 2 αθλητές


Αθλητές του Beach Volley όλοι οι εμπλεκόμενοι, Τούρκος ο νεκρός ενώ χαροπαλεύουν οι δύο Έλληνες αθλητές.
Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες ...
σημειώθηκε το πρωί στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με τουριστικό λεωφορείο το οποίο δεν είχε επιβάτες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο που επέβαινε στο Ι.Χ. και να τραυματισθούν σοβαρά οι άλλοι δύο επιβάτες ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, στο σημείο έσπευσαν ο διοικητής και άνδρες της Τροχαίας Πολυγύρου, ενώ απαιτήθηκε ρύθμιση της κυκλοφορίας, λόγω της αυξημένης κίνησης τις επόμενες ώρες και μέχρι να μεταβεί πραγματογνώμονας στο σημείο του συμβάντος.








Νέα στοιχεία προκύπτουν από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη Χαλκιδική και είχε ως τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες.

Πρόκειται για τους Στράτο Καββαδά και ο Αλέξανδρο Αλεξιάδη, οι οποίοι τραυματίστηκαν μετά από σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου που επέβαιναν με τουριστικό λεωφορείο στην περιοχή Νικήτη.

Οι δύο αθλητές του Beach Volley επέστρεφαν το πρωί από την Χαλκιδική μαζί με έναν Τούρκο αθλητή από κοινή προετοιμασία που πραγματοποιούσαν.

Ο Τούρκος αθλητής έχασε τη ζωή του και οι δύο Έλληνες αθλητές με πολλαπλά κατάγματα δίνουν τη δική τους μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: