ΣΙΝΕ

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πας καλά, ρε Τοροσίδη;

Απαράδεκτη ενέργεια από τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας πριν από τη λήξη του αγώνα – ντροπή στην ιστορία της γαλανόλευκης. 
Τι έκανε που το έπιασαν οι τηλεοπτικές κάμερες;

Το έπιασε η τηλεοπτική κάμερα στη μετάδοση της ΕΡΤ και έγινε λίγο πριν το τέλος του αγώνα – ντροπή στην ιστορία της Εθνικής ομάδας.

Στην τελευταία επίθεση της Ελλάδας, η μπάλα πήγε αριστερά στον Φούντα, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα σουτ, το οποίο πέρασε λίγα μέτρα άουτ από την αντίπαλη εστία.

Αμέσως ο Βασίλης Τοροσίδης, ο αρχηγός της Εθνικής, έγινε έξαλλος με τον νεαρό επιθετικό και κινούμενος προς τη μεριά του άρχισε να του τα χώνει! Προφανώς περίμενε κάποια σέντρα από τον μικρό και όχι σουτ.

Είναι δυνατόν, όμως, σε ένα ματς τελειωμένο (γιατί μη μας πείτε ότι αν βάζαμε γκολ στο τέλος θα πανηγυρίζαμε την ισοπαλία απέναντι στους …ψαράδες;) να κατσαδιάζεις έναν πιτσιρικά, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, επειδή …τόλμησε να κάνει ένα σουτ;

Απαράδεκτη ενέργεια από έναν τόσο έμπειρο παίκτη που οφείλει μέσα στο γήπεδο να αναλάβει τις ευθύνες του και έξω απ΄ αυτό να ζητήσει τουλάχιστον μια συγγνώμη για την κατάντια της Εθνικής. Και όχι, φυσικά, να τα βάζει με τον Φούντα -και τον κάθε Φούντα- πάνω στα νεύρα του.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: