ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Δύο Θεσσαλονικείς κάνουν το βίντεο του γάμου σας... ταινία μικρού μήκους! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος είπε ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο του γάμου σας πρέπει να είναι κάτι κλασσικό και παραδοσιακό; Δύο Θεσσαλονικείς ανέλαβαν να...
αλλάξουν όλα όσα ξέραμε για τα βίντεο του γάμου και να τα μετατρέψουν σε μικρά αριστουργήματα της έβδομης τέχνης.

Ο Δημήτρης Μυλωνάς και ο Θανάσης Δεληγιώργης εδώ και 1,5 χρόνο κατάφεραν εντυπωσιάσουν με τη δουλειά τους, όχι μόνο τη Θεσσαλονίκη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα prewedding βίντεο που δημιουργούν έχουν φαντασία, σενάριο, πλοκή, τεχνογνωσία και αποτελούν μικρά έργα τέχνης που θα κάνουν ακόμα και τους πολέμιους του γάμου, να το... ξανασκεφτούν! Είναι οι "Keys of Art" και είναι οι μοναδικοί σε όλη την Ελλάδα που μπορούν να σας κάνουν πρωταγωνιστές στην δική σας γαμήλια ταινία!


Πως άρχισαν όλα
Ο Δημήτρης μίλησε στο seleo για το πως ξεκίνησαν την καινοτόμα επιχείρησή τους σε αυτόν τομέα. "Εγώ δούλευα σαν φωτογράφος και ο Θανάσης σαν βιντεολήπτης, γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς και μια μέρα την ώρα που συζητούσαμε με ένα φιλικό μας ζευγάρι, το οποίο ήθελε κάτι διαφορετικό για το βίντεο του γάμου του, μας ήρθε η ιδέα. Στο όλο εγχείρημα μας βοήθησε πολύ η αγάπη που έχουμε και οι δύο για τον κινηματογράφο". Πως γεννήθηκε όμως το όνομα τους; "Το όνομα Keys of art, αναφέρεται σε αυτά που για εμάς αποτελούν τα δύο "κλειδιά" της τέχνης, δηλαδή την φωτογραφία και το βίντεο".


Ένα βίντεο γάμου... ταινία μικρού μήκους!
Σενάριο, σκηνικά, φωτισμός, φαντασία και με ηθοποιούς τα ζευγάρια που παντρεύονται τα βίντεο των "Keys of Art" αποτελούν μκρά αριστουργήματα που θα μπορούσαν να σταθούν σε οποιαδήποτε κινηματογραφική αίθουσα. "Προσπαθήσαμε να κάνουμε ταινίες μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τα ζευγάρια. Ιδέες παίρνουμε από διάφορα πράγματα, ωστόσο πάντα τις προσαρμόζουμε στα δικά μας δεδομένα.

Κάθε ιστορία πρέπει να ταιριάζει και με τον χαρακτήρα του ζευγαριού. Η προεργασία που χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα τέτοιο βίντεο είναι μεγάλη. Πρώτα γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές, μαθαίνουμε τι τους αρέσει και έπειτα αρχίζει η διαδικασία των γυρισμάτων", μας εξηγεί ο Δημήτρης Μυλωνάς.


Οι συμμετοχές σε φεστιβάλ και το όνειρο ζωής των "Keys of Art"
Οι δύο καλλιτέχνες των βίντεο γάμου συμμετέχουν συχνά σε φεστιβάλ για ταινίες μικρού μήκους, ενώ σε πολλά από αυτά έχουν ξεχωρίσει με τις δουλειές τους. Απώτερος σκοπός τους είναι η δημιουργία και η παραγωγή μιας ταινίας μεγάλου μήκους που θα είναι άκρως ατμοσφαιρική και θα έχει αληθινή κινηματογραφική υφή.


Ρεπορτάζ: Χριστίνα Φωτεινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: