ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΣΟΚ: Βρέθηκε νεκρή μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κινηματογράφου…

Εφυγε σε ηλικία 73 ετών η διάσημη Iταλίδα ηθοποιός...
Λάουρα Αντονέλι.

Η κινηματογραφική «Malicia» και σύντροφος του Ζαν Πολ Μπελμοντό, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λαντίσπολι, το πρωί της Δευτέρας.

Τα αίτια του θανάτου μιας από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες τουιταλικού κινηματογράφου, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνη, κλεισμένη στον εαυτό της, δεν έγιναν γνωστά. Οι πρώτες πληροφορίες των ιταλικών ΜΜΕ αναφέρονται σε καρδιακή προσβολή.


Η Λάουρα Αντονέλι γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1941 στην πόλη Πούλα της Κροατίας -που τότε ονομαζόταν Πόλα και ανήκε στην Ιταλία.

Εγινε διάσημη για τους ρόλους της σε ιταλικές ερωτικές κωμωδίεςπου γυρίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και τη δεκαετία του ’70, με γνωστότερη όλων τη «Μαλίτσια» (1973).
Αργότερα συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ιταλικού κινηματογράφου, όπως ο Λουκίνο Βισκόντι, ο Ντίνο Ρίζι, ο Ετορε Σκόλα και ο Λουίτζι Κομεντσίνι.
Από το 1972 μέχρι το 1980 υπήρξε σύντροφος του Γάλλου ηθοποιούΖαν-Πολ Μπελμοντό. Σε αυτή την περίοδο ζούσε στο Παρίσι και γύριζε ταινίες με Γάλλους σκηνοθέτες.

Τα δύσκολα χρόνια
Οι δύο τελευταίες δεκαετίες της ζωής της χαρακτηρίστηκαν από αρνητικά γεγονότα που την οδήγησαν στην απομόνωση. Το ένα αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, την παραμόρφωσή της από μια αντιρυτιδική θεραπεία (που έβαλε τέλος στην καριέρα της, και τα πολλά επιπλέον κιλά που την έκαναν πραγματικά αγνώριστη.
Αλλη μια δύσκολη περιπέτεια πέρασε το 1992 όταν κατηγορήθηκε γιαδιάθεση ναρκωτικών -κοκαΐνης- όμως στο δικαστήριο αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για προσωπική χρήση.
Τα τελευταία χρόνια της ζωής της ζούσε αποκομμένη από τους πάντες, αποφεύγοντας ακόμα και την επαφή με παλιούς φίλους.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: